Gaziantep'teki anne cinayetinde kan donduran ifade!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, rehin aldığı annesi Vesile Dönmez'i (55) pompalı tüfekle öldüren Uğur Dönmez (32),çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Korkunç olayda Dönmez'in, annesini, kendisini kahvaltı için uyandırmasına sinirlenip, öldürdüğü ortaya çıktı.

Gaziantep'teki anne cinayetinde kan donduran ifade!
Gaziantep'teki anne cinayetinde kan donduran ifade!
GİRİŞ 31.12.2020 00:48 GÜNCELLEME 31.12.2020 00:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dün yaşanan olayda, Uğur Dönmez, tartıştığı annesi Vesile Dönmez'i pompalı tüfeğiyle rehin aldı. Şizofreni hastası olan ve 15 gündür ilaçlarını kullanmadığı belirtilen Uğur Dönmez'in annesini rehin aldığını fark eden mahalleli, durumu polise bildirdi.

İhbarla gelen polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen Uğur Dönmez, annesini tüfekle vurarak öldürdü. Uğur Dönmez, cinayetin ardından özel harekat polislerinin eve düzenlediği operasyonla yakalanıp, gözaltına alındı.

KAHVALTIYA UYANDIRMASINA SİNİRLENDİRMİŞ

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Uğur Dönmez'in, annesini, kahvaltı için kendisini uyandırmasına sinirlenip, öldürdüğü ortaya çıktı.

Dönmez, ifadesinde "Kanepede uyurken annem 'oğlum kalk kahvaltın hazır' diyerek beni kaldırdı. Sinirli uyandım. Annemle tartışmaya başladık. Uyuduğum kanepenin altındaki, kendime ait pompalı tüfeği aldım. Annem silahı görünce balkona kaçtı. Sonrasını hatırlamıyorum. Psikolojik sorunlarım var. Pişmanım böyle olmasını istemezdim" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uğur Dönmez, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • DERVÎŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli anneye Yüce ALLAH'tan Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Şizofreni hastasıyım demek,anneyi öldűrmeye özür değildir.Hiç bir canlı anne'ye kıyamaz, of bile diyemez. Evlat değil cani bir barbar.Düşünme duyu'su olmayan hayvanlar dahi bu canavarlaşmış sapkın insanlar kadar nankör ve tehlikeli değiller.
    Cevapla
  • Alican şakot 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke özel harekat polisleri vurarak öldürselerdi bu katili
    Cevapla
  • Idam Sart 3 yıl önce Şikayet Et
    idam sart!!!!!
    Cevapla
  • Almanci 3 yıl önce Şikayet Et
    Her habere kayıtsız kalmayan... yorum yap’da okuyalım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!