Son dakika: Bakan Koca'dan aşı uyarısı!

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi twitter hesabından, ''Ülkemizde aşı sadece Bilim Kurulunca belirlenen öncelik sırasına göre ve herkes için ücretsiz olarak yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza ulaşarak, aşıda öncelikli hale getireceğini iddia ederek para talep eden dolandırıcılar hakkında adli işlem başlatılacaktır. ALO 184'e ihbar edin.'' açıklamasında bulundu.

Son dakika: Bakan Koca'dan aşı uyarısı!
Son dakika: Bakan Koca'dan aşı uyarısı!
GİRİŞ 18.02.2021 00:29 GÜNCELLEME 19.02.2021 01:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısında öncelik sağlayacakları iddiasıyla vatandaşlardan para talep eden dolandırıcılar hakkında adli işlem başlatılacağını bildirdi.

Koca, Twitter hesabındaki paylaşımında, Covid-19 aşısının sadece Bilim Kurulunca belirlenen öncelik sırasına göre ve herkes için ücretsiz yapıldığını belirtti.

Bakan Koca, "Vatandaşlarımıza ulaşarak, aşıda öncelikli hale getireceğini iddia ederek para talep eden dolandırıcılar hakkında adli işlem başlatılacaktır. SABİM 184'e ihbar edin" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 18
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Memleketin sahtekar, dolandırıcısı, vicdansızı bitmez. Sayın başkanım bu kemalistleri, ateistleri, batı hayranı tipleri dinlemeyin, bu milleti kaybediyoruz, toplum git gide dinden uzaklaşıyor, bencil ve vi cansız bir topluma doğru gitmemek için eğitim müfredatını acilen değiştirin, ilkokul 1,2,3.sınıflar çocukların kişilik ve karekterlerinin oluştuğu dönemlerdir, bu yılları vatandaşlık, ülke sevgisi, insan sevgisi, tarih bilinci, sosyal İnternet sitelerinin zararları ve faydaları ile kitap okuma alışkanlığına ayıralım. Başkada bir şey olmasın.
    Cevapla
  • Antijen 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet toplum git gide dinden uzaklaşıyor. Süfyan ne demek öğrenin.
    Cevapla
  • 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde bilerek ve isteyerek korona olan tek kişi benim sanırım. Eşim korona olunca bana da bulaşsın diye özellikle yaklaştım, bir an önce korona olup sıramı savmak istedim çünkü nasılsa eninde sonunda herkes bir gün korona olacak. Hiçbir yetkiliye de söylemedim ilaç kullanmadım 2 hafta dışarı çıkmadım kimseyle temasım olmadı, 2 haftada atlattım çok şükür hem de birkaç ay oldu
    Cevapla
  • M. Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyeyim bilmiyorum ki kardeşim? Bir yandan da iyi oldu bence..
    Cevapla
  • DrDr 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin sana ya. Heyyy Allahım kafaya bakarmısın.
    Cevapla
  • Simyaci 3 yıl önce Şikayet Et
    asi da zaten tam koruma saglicani Sanmiyorum
    Cevapla
  • WWW 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla sen bu akılla herşeyi atlatırsın.
    Cevapla
  • Canberk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çip için nerden sıra almamız gerekiyor peki.
    Cevapla
  • Doctor who 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke anlasalar kardeşim. Hâlâ bilim kurgu zannediyor insanlar, komplo teorisi diyorlar çünkü nefsleri öyle istiyor. Gerçekler acıdır çünkü. Şeytanın sembolünü sağlık bakanlığı neden kullanır kimse sormaz. Bilim kurulu üyelerinin hepsinin mason olması, aşıların kontrolünü yapan kurumun başındaki adamın mason olması, Bill Gates gibilerinin aşıyı savunması gibi şeylerin tesadüf olduğunu zannediyorlar. O kadar virüs filmi de tesadüf zaten. Deccalin elinde su (aşı) diye gösterdiği şey aslında ateş. Hadisi şerifler de bildiriliyor.
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    O çipten daha tehlikelisi elindeki telefon çipi takan takmış Allahın seni gördüğünü düşünmüyorsun bari birileri seni dinliyor.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana takan takmış belli ki. Bir defa da takdir edin be...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Galeriden!
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    fazla bilim kurgu izleme sen
    Cevapla
  • ogus 3 yıl önce Şikayet Et
    laf söyledi bal kabagı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi