Mersin'de kardan dolayı mahsur kalan Meksikalı aile kurtarıldı

Mersin'de, Erdemli-Ayrancı Karayolu'nda kardan dolayı araçlarıyla yolda 3,5 saat mahsur kalan Meksikalı aile kurtarıldı.

Mersin'de kardan dolayı mahsur kalan Meksikalı aile kurtarıldı
Mersin'de kardan dolayı mahsur kalan Meksikalı aile kurtarıldı
GİRİŞ 29.03.2021 02:39 GÜNCELLEME 29.03.2021 02:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mersin'de, Erdemli-Ayrancı Karayolu'nda kardan dolayı araçlarıyla yolda 3,5 saat mahsur kalan Meksikalı aile kurtarıldı. Bölgede navigasyonu izleyen sürücülerin zaman zaman kapalı yola girerek kar ve buzlanma sebebiyle yolda mahsur kaldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, 2'si çocuk 5 kişiden oluşan Meksikalı aile Erdemli-Ayrancı Karayolu'nu kullanarak Mersin'den Konya'ya gitmek için yola çıktı. Ailenin aracı 2 bin 200 rakımda bulunan Abatçeşmesi mevkisinde kara saplandı. Kar nedeniyle kapalı olan yoldan çıkamayan aile, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

3.5 SAAT SONRA KURTARILDILAR

Durumun bildirilmesi üzerine jandarma ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Merkezi karla mücadele ekibi gerekli hazırlıkları yaparak mahsur kalan ailenin bulunduğu noktaya ulaştı. Ekiplerin 3,5 saatlik çalışması sonucu kara saplanan araç ve aile kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olan Meksikalı ailenin bir süre jandarma karakolunda misafir edildiği öğrenildi. Bu arada, bölgede navigasyonu izleyen sürücülerin zaman zaman kapalı yola girerek kar ve buzlanma sebebiyle yolda mahsur kaldığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    enteresan enteresan olan ne?? dünyanın heryerinde türk varda mersinde niye meksikalı olmasın çok enteresan değilmi enteresan
    Cevapla
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Casus belli.
    Cevapla
  • Enteresan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mersin’de Meksikalı aile mi? Bilmiyorum Bana tuhaf geldi.
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Meksika'da mersinli var ama...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto