Maganda kurşunuyla vurulmuştu hayati tehlikeyi atlattı, koronaya yakalandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde parkta salıncakta sallandığı sırada göğsüne isabet eden 'yorgun mermi'yle yaralanan Berkin Aydemir (2), ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattı.

GİRİŞ 23.08.2021 17:33 GÜNCELLEME 23.08.2021 17:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Omzundan çıkartılan merminin balistik incelemeye alındığı Berkin ile annesi, koronavirüs testleri pozitif çıktığından hastanede karantinaya alındı.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı'nda meydana geldi. İlkadım ilçesinden ailesiyle geldiği parkta salıncakta sallanan Berkin Aydemir, aniden düştü. Aydemir'in kolunun alt kısmından kanlar geldiğini gören ailesi, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine parka gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Aydemir, ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Durumu ağırlaşan Aydemir'in, sevk edildiği kent merkezindeki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındığı öğrenildi. Tedavisi süren Aydemir'in maganda kurşununun hedefi olduğu, yorgun merminin de sol kolunun alt kısmından girip göğsüne saplandığı tespit edildi.

KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Başarılı geçen ameliyatın ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilen Berkin’in, hayati tehlikeyi atlattığı ancak koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine, hastanedeki izole edilen karantina servisi odasında annesi Yeliz Aydemir ile birlikte karantina altına alındığı öğrenildi.



MERMİ BALİSTİK İNCELEMEDE

Anne ve çocuğunun tedavileri sürerken, Berkin'in omzundan çıkartılan mermi de adli makamlar tarafından balistik incelemeye alındı. Polisin, silahı ateşleyen kişinin tespiti için başlattığı çalışmaların da sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR 2
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    Masum ve mazlumları ihtirası ve vandallığı yüzünden mağdur eden eşkıyaları Allah a havale ediyoruz...Magandalara dur demek lazım...
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Çarşamba ve Karadenz bu konuda maalesef öncü kaç tane düğüne gittiysem yanımda o şekilde yapıyorlar bir iki konuşunca enişte burda adet bu vs diyorlar,Herkesin elinde evinde silah olmazsa olmaz,eşlerine evlerine bir şey almayan adamlar onbinlerce tl silah veriyorlar,çocuklarına harçlık verömiyorlar düğünde 5 yaşındaki çocuğa atsın diye kursun alıp silah veriyorlar.Daha ne olsun,Karadenizde evlerde arama yapılsın sanırım silah çıkmayan ev yoktur.Artık bu adeti ya komple kaldırın yada normal kurşunlu silahlara yasak getirin,yani sadece ses çıkaranlar var illaha nefislerini pis egolarını tatmin edeceklerse onunla atsinler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı