Mühürlenen fabrikada kripto para üretimi yaparken yakalandı

Kocaeli’de iflas etmiş mühürlü fabrikanın binasında kripto para üretimi yapan bir şahıs yakalandı. Operasyonda 9 milyon 750 bin lira değerinde 650 kripto para üretim cihazı ele geçirildi.

GİRİŞ 13.10.2021 16:11 GÜNCELLEME 13.10.2021 16:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gebze'ye bağlı Tavşanlı Mahallesi’nde iflas etmiş fabrikanın binasında, kripto para üretildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan incelemelerin ardından jandarma ekipleri, baskın düzenledi. Mühürlü fabrikanın duvarını kırarak, içeri giren ekipler, kaçak elektrik hattı çekilip, oluşturulmuş trafo ile 9 milyon 750 bin lira değerinde 650 kripto para üretim cihazı ele geçirdi. S.C. hakkında ‘parada sahtecilik', 'mühür bozma' ve 'elektrik enerjisi hırsızlığı’ suçlarından işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    asırı elektrık kullanan bılgısayar 10 mılyonluk krıpto para var devlet el koydu
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    sayisiz suc var verilecek ceza bir yil ve yuz lira para cezasi onu ev hapis yaparlar ceza filan kalmaz adam gibi agir cezalar olacak
    Cevapla
  • Trk 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki iflas şaibeli
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben hala bunun ne olduğunu anlamadım.bir yazılım bilgisayar programı ve pc çalışıyor.eee ne üretiyoruz ne değer kazanıyor ne değer kaybediyor.üreten kazanırda bu ne arkadaş.ben anlamam.üretim demek sanayidir,tarımdır,hayvancılıktır.bu ne saçmalık bilemedim.
    Cevapla
  • fakir 2 yıl önce Şikayet Et
    neden devlet bunun üstüne gidiyor anlamış değilim, ne var yani üretsun,
    Cevapla
  • Kulun Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen asansörü de kullanma. Merdivenleri çık. Hatta onları da kullanma, mağara hayatına dön. Telefon da kullanma, mektup da yazma, duman işaretiyle devam. Bilmiyorsan "saçmalık" demiyeceksin. Araştıracaksın, öğreneceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya’da akıllara zarar kaza, facia böyle geldi! Yolcu otobüsü nehre uçtu: Ölüler var...
Kırşehir'de akraba belediyeciliği halkı isyan ettirdi! Çeşme çamur aktı...