Edirnekapı Şehitliği'ndeki görüntüler polisi harekete geçirdi

İstanbul Eyüpsultan'da bulunan Edirnekapı Şehitliği ve çevresine akın eden genç çiftlerin uygunsuz görüntüleri büyük tepki çekmişti. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine polis harekete geçti.

Edirnekapı Şehitliği'ndeki görüntüler polisi harekete geçirdi
Edirnekapı Şehitliği'ndeki görüntüler polisi harekete geçirdi
GİRİŞ 08.11.2021 17:51 GÜNCELLEME 08.11.2021 17:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edirnekapı Şehitliği'nde son dönemde uygunsuz hareketler sergileyen genç çiftlerin görüntüleri sosyal medyada yayılınca büyük tepki çekti. Görüntüler sonrası Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri harekete geçti.

ŞÜPHELİ ARAÇ SAHİPLERİ UYARILDI

Denetim yapan ekipler şüpheli gördükleri kişilere Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı. Polis ekipleri yaya ve ekip araçlarıyla şehitlik içinde devriyelerini sıkılaştırdı. Şehitlik içinde şüpheli görülen araç sahipleri de uyarılıp araçlarının kaldırılması istendi.

"DENETLEMELERDEN OLDUKÇA MEMNUNUZ"

Edirnekapı Metrobüs Durağı'na gitmek için şehitlik içinden geçen bir vatandaş, "Çocuklarımızın eve geç kalsalar tereddütte kalıyoruz. 'Acaba ne oldu?' diye düşünüyoruz. Bu uygulamalardan, polis ekiplerimizin denetlemesinden memnunuz" dedi.

YORUMLAR 10
  • Şuhudi Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu milli güvenlik tehlikesi arz ediyor dediğimiz tam da bu. Aile yapısını bozup ahlakı bir kenara bırakarak ekonomik ilerleme dersen geleceğin yer gençliği getirdiğin yer burası işte. Ahlak olmadan trilyonist olsan ne olur? Örneği var en zengin ülke veya ailelere bak neler yapıyorlar, çoluk çocuk kadın katledip geçiyorlar. Yine bu insanların İlim bilim den anladıkları oxforda üniversiteine bak en büyük sapıklık partikerini dğzenliyorlar. Kimin peşinden gitmeye çalışıyorsun. Gavurun seni getireceği yer belli ahlaksuzlık bataklıpı sen ceddinin Osmanlının oeşinden gitsene..
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ölümü unuttunuz, şehitlik makamına da mı saygı duymazsınız? ALLAH ıslah etsin o sapıkları
    Cevapla
  • Mnnn 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölümden de mi ibret almazsınız.Yürüyen ölüler!
    Cevapla
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    ibb güvenliği ne iş yapar
    Cevapla
  • msy 2 yıl önce Şikayet Et
    İbb ile ne alakası var sen gençlerimizi sorgula. Bunun kimse alakası yok. Bunun Müslümanlıkla imanla alakası var. Edep olsa orda güvenliğe ne hacet. Şehitlik orası şehitlik
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    Zina o kadar artmış ki ahlaksızlık yapacak başka yer bulamadıkları için şehitliğe geçiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri