Son dakika: Fotoğraf ortaya çıktı! Öldürülen teröristin yanındaki isim bakın kim çıktı...

Terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu ‘Dijwar’ kod adlı Merwan Bedel, MİT ve TSK ortak operasyonuyla etkisiz hale getirilmişti. Merwan Bedel'in HDP Milletvekili Feleknaz Uca ile birlikte birlikte çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıktı.

GİRİŞ 09.12.2021 07:40 GÜNCELLEME 09.12.2021 09:11
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kuzey Irak'ta güvenli bölge oluşturulması amacıyla terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan Pençe harekatları devam ederken, örgütün tepe yöneticileri de nokta operasyonlarla birer birer etkisiz hale getiriliyor.

TOPLANTIDA OLDUĞU BELİRLENDİ

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) uzun süredir takibe aldığı terör örgütünün Sincar sözde Özerk Yönetimi Konseyi Eş Başkanı ve YBŞ sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel'in önceki gün Hanesor köyünde toplantıda olduğu belirlendi.

SİHA HAVALANDI

MİT'in aldığı istihbaratın ardından bölgede görevli Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) havalandı. Bedel ve yanındakilerin köy evi havadan izlenmeye başlandı. Sabah saatlerinde evden çıkan terörist Bedel ve 2 korumasını taşıyan araç hareket etti.

TB-2'DEN NOKTA ATIŞI

Araç, sivil yerleşim yerinden uzaklaştıktan sonra TB-2 Bayraktar SİHA tarafından, Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi (KGK) MK-82 yerli akıllı mühimmatla nokta atışı yapılarak vuruldu. Sabah'ta yer alan habere göre, araçtaki Merwan Bedel ve 2 koruması etkisiz hale getirildi.

HDP'Lİ VEKİL O TERÖRİSTLE YAN YANA

Operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel'in bir süre önce HDP Milletvekili Feleknaz Uca ile birlikte Sincar'da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıktı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 171
  • Tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Selçuk Bayraktar,Süleyman Soylu,tüm asker ve polislerimizden razı olsun.Onları korusun ayaklarına taş değmesin inşallah.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Hay maşallah
    Cevapla
  • MURAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Veee hala bunlar senin benim ve cocuklarimizin parasini yiyor ve kimse bisey yapmiyor
    Cevapla
  • Yozgatli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sasirdikmi allah türkü korusun
    Cevapla
  • Milletin Avukatı 2 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK TÜRKİYE GELİYOR inşallah daha güçlü daha hızlı ve daha zırhlı, daha bunlar teröristlerin iyi günleri,...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Enes Kanter'e ABD'de soğuk duş! Mide bulandıran skandal sonrası hakkında soruşturma açıldı
Mescid-i Aksa'da İsrail bayrağı ile provokasyon