Üniversiteli Sedef Nur, misafirliğe gittiği evde 7’nci kattaki pencereden düştü

Kocaeli'de polis memuru erkek arkadaşıyla birlikte bir polis memurunun evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi Sedef Nur Çağlar (23), 7’nci kattaki dairenin penceresinden düştü. Sedef Nur'un erkek arkadaşının ilk ifadesi ortaya çıktı.

GİRİŞ 10.01.2022 16:46 GÜNCELLEME 10.01.2022 17:21
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Olay sabah saat 06.30 sıralarında, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Sedef Nur Çağlar, polis memuru olan arkadaşı A.B. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.’nin evine gitti. İddiaya göre, 2 polis memuru ve 2 genç kız birlikte alkol aldı. Sedef Nur Çağlar sabah saatlerinde 7’nci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü. Genç kızın düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedef Nur Çağlar’ın vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi. Ağır yaralanan genç kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

Sedef Nur Çağlar

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.B. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Sedef Nur Çağlar'ın erkek arkadaşının ilk ifadesi ortaya çıktı

ERKEK ARKADAŞININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, polis memurunun evinde 7'nci kattan düşerek ağır yaralanan 23 yaşındaki Sedef Nur Çağlar'ın hayati tehlikesi devam ederken, olaya ilişkin gözaltına alınan polis memuru erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı. Şahıs ifadesinde, alkol aldıklarını ve sabaha karşı bilinmeyen bir sebeple Sedef Nur ile tartışmaya başladıklarını, tartışma sırasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Sedef Nur Çağlar'ın ağır yaralandığı öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç kızın ailesinin Sivas'ta oturduğu, olaydan sonra hemen Kocaeli'ye geldikleri ifade edildi. Genç kızın ve evde bulunan diğer kişilerin akşam saatlerinde birlikte alkol aldıkları öğrenildi. Öte yandan genç kızın okul ve sınıf arkadaşları hastaneye gelerek, yetkililerden bilgi almaya çalıştı.

TAHKİKAT SÜRÜYOR

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri evde bulunan ikisi polis, biri kız 3 kişiyi gözaltına aldı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ise hem evde hem de genç kızın düştüğü yerde geniş çalışma yaptı. Asayiş Şube Müdürlüğünde gözaltına bulunan 3 kişiyle ilgili tahkikatın sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

"TARTIŞMA SIRASINDA BALKONDAN ATLADI"

Gözaltına alınan A.A.'nın ifadesinde, kız arkadaşı Sedef Bur ile birlikte arkadaşı O.Ç.'nin evine misafirliğe gittiklerini, burada alkol aldıklarını ve sabaha karşı bilinmeyen bir sebeple Sedef Nur ile tartışmaya başladıklarını, tartışma sırasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü. O.Ç. ve E.Ş.'nin ise ifadelerinde, olay sırasında uyuduklarını, bağrışmalara uyandıklarını ve balkondan aşağıya baktıklarında da Sedef Nur Çağları'yı yerde yatarken gördüklerini söyledikleri öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 64
  • ilginç ülke 2 yıl önce Şikayet Et
    kimse cinayete odaklanmış, herkes başkasının inancını sorguluyor. Allah ile kul arasında ne zamandan beridir yer edindiniz.
    Cevapla
  • kevser 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadin, iki yabanci erkekle icmiş mi?Dogru mu okuyorum.Güzel insanlar,ey kadinlar kendinize dikkat edin.Üzülen kadin oluyor,olan kadina oluyor.Üzüldum
    Cevapla
  • Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    Meşhur numara / balkonda atladı,ulan bu yalana ancak sizin gibi şeytanlar inanır
    Cevapla
  • Yinemi 2 yıl önce Şikayet Et
    Z kuşağı gecenin bir vaktinde polis güvenliginde balkondan atlama partisi yapıyor yazık
    Cevapla
  • kevser 2 yıl önce Şikayet Et
    bu Z sayilmaz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanım diyen gruplar, tarikatlar ve partiler siz gereksiz ve lüzumsuz kavgalar ederken milletin Müslümanlığa olan güvenini tahrip ettiniz bu olayların sorumlusu sizsiniz Allah c.c rızası için hatanızdan dönün tövbe edin ve toplumun ıslahı için gayret gösterin. Rabbim bizleri ıslah eylesin. ÂMÎN
    Cevapla
  • dr. bahr 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan ordan vatandaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular