Bursa'da evin kapısını kartla açtılar, binlerce lira çalıp kayıplara karıştılar

Bursa'da 2 hırsızlık şüphelisi kadın, bir eve girip, binlerce lira çalarak kayıplara karıştı.

GİRİŞ 20.01.2022 01:20 GÜNCELLEME 20.01.2022 01:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde lüks bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, 2 hırsızlık şüphelisi kadın, önce dış kapıyı kartla açarak binaya girdi.

Ardından evin kapısını da kartla açıp giren şüpheli 2 kadın, evden yüklü miktarda para çalarak kayıplara karıştı. Parasının çalındığını fark eden aile ise durumu polise bildirdi. Polis ekipleri kadınları her yerde arıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    şerit kanunu olsa bunların cezası verilir birdaha yapamaz,tc kanununa göre hırsızlar kışı cezaevinde sıcak yerde geçirip çıkıyor oh ne güzel tc kanunu.
    Cevapla
  • Demircan 2 yıl önce Şikayet Et
    uzaklarda arama
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hırsızlık benim de başıma geldi Haram zıkkım olsun.Hırsızlık suçları cezası arttırılmadığı sürece çok canlar yanacak bunlar da elini kolu sallaya sallaya dolaşacak
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    bir antrenör arka arkaya 3 defa başarısız olsa hemen istifa istifa diye yer gök inliyor,bu hırsızlar yıllardır canımızı yakıyor ve malımızı çalıyor kimseden çıt yok.ayrıca bunu önlemekle sorumlu olanlar çok rahat. halkın idaresine talip olanlar ahirette bunun hesabını verecekler ve ben bir mağdur olarak onlara hakkımı helal etmiyorum. hesaplaşmayı ahirete bırakıyorum rahat olun.ahirete iman imanın şartlarındandır hatırlatmış olayım.
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu imal eilen kapılar hiç güvenli değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Yıldızların altında tarihi yolculuk