İstanbul Havalimanı'yla algı yapmaya kalkan HDP'li Garo Paylan ve Nevşin Mengü rezil oldu

İstanbul Havalimanı'nda yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşların durdurulması ve ortaya çıkan manzara bazı muhalif isimler için algı operasyonu malzemesi yapılmaya çalışıldı. HDP'li Garo Paylan ve Nevşin Mengü gelen cevaplarla rezil oldular.

İstanbul Havalimanı'yla algı yapmaya kalkan HDP'li Garo Paylan ve Nevşin Mengü rezil oldu
İstanbul Havalimanı'yla algı yapmaya kalkan HDP'li Garo Paylan ve Nevşin Mengü rezil oldu
GİRİŞ 26.01.2022 13:51 GÜNCELLEME 26.01.2022 14:31
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar geç saate kadar durdurulmuştu. En gelişmiş ülkelerde dahi olumsuz hava şartlarında yolcuların yerlerde uyuyarak geceyi geçirdikleri halen yaşanmakta bir gerçekken Türkiye'yi karalamak isteyen bazı muhalif isimler İstanbul Havalimanı'yla ilgili algı operasyonuna girişti.

Garo Paylan: Aya gideceğiz” değil mi?

GARO PAYLAN: BU MANZARAYLA AYA GİDECEĞİZ” DEĞİL Mİ?

İstanbul Havalimanı'ndan görüntüler paylaşan HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı menşınladığı twitinde "Yolcuları havalimanından otele taşıyamadık ama “Aya gideceğiz” değil mi?" ifadeleri kullandı.

Mustafa Varank'tan Garo Paylan'a cevap

MUSTAFA VARANK: SEN ÜZÜLME

HDP'li Paylan'a yabancı kaynaklarla paylaştığı haberlerle cevap veren Bakan Varank "Sen üzülme, dünyanın en yoğun havalimanlarında, olağanüstü hava koşullarında böyle sorunlar yaşanması ay görevleri icra etmeye engel değil. Eğer engel olsaydı, ABD, Japonya gibi ülkelerde yolcular hava limanlarında kaldı diye bir daha uzay çalışması yapmazlardı." ifadelerini kullandı.

NEVŞİN MENGÜ: İNSANLAR SERSEFİL OLDULAR

Nevşin Mengü de bu malzemeyi Türkiye'yi küçümsemek için kullanan bir başka isim. 
Mengü paylaşımında "Adamlar dün gece yerlerde yattı, sersefil oldular, otel isteriz diyorlar. Devlet cevap olarak çevik kuvvet gönderiyor. Burada mesele hava şartları nedeniyle havalimanından çıkılamıyor olması, metro da yok malum :) ABD Türkiye meselesi değil. İnsanlar çıkabilse başlarının çaresine bakarlar." ifadelerini kullandı.

Buse Biçer Akbaş'tan Mengü'ye cevap

MENGÜ'YE CEVAP BUSE BİÇER AKBAŞ'TAN GELDİ: ÜLKEMİZİ DE BU KADAR EZDİRMEYELİM

Görüntülerle sosyal medyada yapılmaya çalışılan algı operasyonuna tepki gösteren Buse Biçer Akbaş "Tepkim otel ihtiyacımız var diye bağırmalarına. Çoğu havalimanında görmediğim Uyuma koltukları var İstanbul havalimanında. Konu ABD değil haklısınız. Başka ülkelerde uçuşlar iptal edildiğinde sabahlamıyorlar mı tekli koltuklarda?? Ülkemizi de bu kadar ezdirmeyelim." sözleriyle cevap verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 50
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Garo zaten beni temsil etmiyor. Söylemleri dikkate değer değil. Durduğu yer belli.
    Cevapla
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    garo efendi,,,uzayada ,,gabarada,,tendüreğe,,cudiyede,,suriyeyede,,kandilede gideceğiz seni gidi FOSİL zihniyetli seni...
    Cevapla
  • Velid 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ağzıyla kuş tutsa, ablalar bunu bile küçümsemeyi başarırlar. Yabancılar tuvalet yerine gelip bunların ağzının ortasına çatlasa, yabancıların b.kunda bile keramet ararlar. Ezikliğin böylesi bu toprakların nasibi diyelim. Sen hiç bir Alman muhalifi gelip Türkiye'de sistematik bir şekilde ülkesinin aleyhine çalışırken göremezsin. Ama bizde "ezik fanatik muhalif" enflasyonu var.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    chp kesmi herzaman içinde ülke düşmanı olmuştur. Osmanlıyıda bunlar yıkmadı mı?
    Cevapla
  • ilhan gurbette 2 yıl önce Şikayet Et
    rezil oldular diyor haberde ya bunlar zaten reziller haber yapmaya degmez kendi hallerine birakin bu usak sefilleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe