Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme!

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma kapsamında Bursa'da yakalanan Seccad Y. tutuklanırken, diğer bir şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GİRİŞ 10.02.2022 23:10 GÜNCELLEME 11.02.2022 10:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince cinayete ilişkin çalışmalarda bugüne kadar 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i, 7 Şubat'ta sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Önceki gün Bursa'da yakalanan Seccad Y. ile Kovid-19 testi pozitif çıktığı için karantinada tutulan şüpheli Mehmet A, işlemleri tamamlandıktan sonra Bakırköy Adliyesine gönderildi.

Savcılık, Seccad Y'nin tutuklanmasını, Mehmet A'nın adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Seccad Y'nin tutuklanmasına, Mehmet A'nın ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmasına karar verdi.

OLAY

Aralarında alacak meselesi bulunan iki grup, 27 Ocak gecesi Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki restoranda görüşmek üzere bir araya gelmiş, çıkan tartışmada silahla ateş açılmıştı.

Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü Murat B. silahla vurulmuştu. Ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş altı üstü bir 100 bin veya 65 bin için oldu. Bu cümle de bir anormallik var. Normal olmayan bir şeyler var. Normal olmayan durumu bu haberler aydınlatmıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Her gün okadar çok ölen var ama sadece alt yazı geçiyor.
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Ecede araştırılsın.. Kadın şov yaptı...
    Cevapla
  • enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır
    Cevapla
  • Selçuk baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ama her gün, her gün. Sanki devlet başkanı. Bu ne sevgidir..
    Cevapla
  • Fehmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zengin biri vede hukukçu vede eşi sunucu gündem olması normal degilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı