İstanbul'da 164 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'den Taksim Meydanı'na yürümek isteyen toplam 164 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

GİRİŞ 01.05.2022 17:11 GÜNCELLEME 01.05.2022 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul'da '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' kapsamında bugün Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunmak, Kazancı Yokuşu'na karanfil bırakmak ve basın açıklaması yapmak, Maltepe Etkinlik Alanında miting yapmak amacıyla talepte bulunan sendika ve sivil toplum kuruluşlarına, valiliğimizce gerekli izinler verilmiştir" denildi.

Ancak izinsiz grupların Taksim'e çıkmak istediği belirtilen açıklamada, "Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli kaymakamlıklarımızca 2911 Sayılı Kanun uyarınca alınan kararlara aykırı olarak; izinsiz toplantı ve gösteri yapmak amacıyla yürüyüş yapan ve slogan atan, güvenlik güçlerimizin uyarılarına rağmen dağılmayan ve mukavemetle karşılık veren toplam 164 kişi yakalanmış ve haklarında işlem başlatılmıştır" bilgileri yer aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkımızın 1 Mayıs Bahar Bayramını Aldılar!....hala yetmedimi!?.
    Cevapla
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    işci bayramı insan hakları kadın hakları çağdaş yaşmı destekleme atatürkçu düşünce derneği..tabibler barolar birliği halk evleri gibi kuruluş ve dernekler bu milletin hakkını savunmuyor gavurlarin içimizdeki elleri..huzura ermek için bu gibi kuruluşların kapatılmasi laźım..medreselerden bu millet ne zarar görduki kapatıldı..onlarin yerine kontrolü dışarda olan ve masonlara hizmet eden dernekler kutuldu...hepsi kapatılsın bu ülke bizin için önemli .bu derneklerin tamamı chp ve terör hakimiyetindedir
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Gün Yüzü Göstermeyin Hainlere
    Cevapla
  • a.d 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi aile çocukları gene özgürlük istiyor.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    İzinsiz olduğu halde fitneler tohumlar hastalıklar satanların tutuklanıp bir araba sopa yemesini destekliyorum. Gel gör ki cezalar hafif ve bu birilerinin fonladığı kesimi daha küstah yapıyor. Devletimiz Hükümetimiz Milletimiz şunu iyi bilsin. Bu bölge çok kıymetli bölgedir. Bu bölgede gözü olan çok düşmanlarımız var. Bu bölgede sert adımlar, katı kurallar kanunlar ile yönetilmeli. Chp yani cehenneme hazırlayan parti geçmişte nasıl alçak adımlar attığını hatırlarım. Aynı günleri özleyenler var. Bu asil Müslüman Millet zalimlerin korkulu rüyası olmuştur olmaya devam edecektir.,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...