Yaralı teröristin tedavisi için Tekirdağ'a para almaya gelen PKK'lı yakalandı

TSK Şırnak'ta PKK'lı teröristlere düzenlediği operasyonda yaralanan M.D.'nin tedavi masrafları için örgüt tarafından Tekirdağ'daki akrabalarından para almaya gönderilen PKK/YPS'li R.T., jandarma tarafından yakalandı.

Yaralı teröristin tedavisi için Tekirdağ'a para almaya gelen PKK'lı yakalandı
Yaralı teröristin tedavisi için Tekirdağ'a para almaya gelen PKK'lı yakalandı
GİRİŞ 09.06.2022 13:59 GÜNCELLEME 09.06.2022 13:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TSK'nın terör örgütü PKK'ya yönelik Şırnak'ta sürdürdüğü operasyonlarda M.D. adlı terörist, yaralandı. Güvenlik güçleri, yaralanan teröristin tedavi masraflarını karşılamak üzere para arayışına girildiğini belirledi. Terör örgütünün, M.D.'nin Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan yakınlarından para alması için PKK/YPS üyesi R.T. adlı kadını görevlendirdiği tespit edildi. Bunun üzerine Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde özel operasyon timi oluşturuldu. Ekipler, yaralı terörist M.D.'nin akrabalarından para alıp, Şırnak'a doğru yola çıkan R.T.'yi takibe aldı. R.T., içinde bulunduğu araç Çerkezköy-İstanbul TEM yolunda durdurularak gözaltına alındı. 

Öte yandan R.T.'nin ifadeleri ve bölgedeki bağlantıları araştırılarak, çatışmada yaralanan M.D.'nin yakalandığı öğrenildi. R.T. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerden nereye bu tekirdagdakilerde yakalansin isbirlikcileri yakalansin zaten hainlerin gecmisini arastirin hepsi 7 den 70 si hain derek vatandasliklari alinsin yollayin iraka bunlarin koklerini kurutmadikca bitmez
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayinlerin kökünü kurutsun devletimizin milletimizin askerimizin eline sağlık allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devlete zaval vermesin, askerimizi polisimizi korusun,,
    Cevapla
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu suçların cezası idam olmalı yada en az yüz yıl hapis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız