Sivas'tan operasyon haberi: Jandarma harekete geçti

Sivas’ta Jandarma Komutanlığı ekipleri, kenevir ekimiyle mücadele neticesinde yaptıkları operasyonlarda toplamda 17 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirdi.

Sivas'tan operasyon haberi: Jandarma harekete geçti
Sivas'tan operasyon haberi: Jandarma harekete geçti
GİRİŞ 29.06.2022 17:05 GÜNCELLEME 29.06.2022 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sivas'tan gelen son dakika haberine göre Jandarma ekipleri kenevir operasyonu düzenledi.

Sivas Şarkışla ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 2 ayrı köyde yasa dışı kenevir ekimi ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Baltalar Köyünde, M.S' ye ait saksıda 10 kök, Kevenlik köyünde ise E.D. isimli şüpheli şahsın bahçesine ektiği anlaşılan 7 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    Edirne ve Kırklareli bölgeleride kontrol edilmeli,bomboş arsalıklarda in cin top atıyor,caddeden görünmeyen kısımlarda ne olduğu belli değil,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem