"Yerler kirlenmesin" diye ayakkabılarını çıkartıp mağazaya giren çiftçi o anları anlattı

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde tarlada çalıştığı sırada böcek ilacı almak için gittiği satış mağazasına ayakkabısız girmesi fotoğraf karesine yansıyan çifti o anları anlattı.

GİRİŞ 04.07.2022 22:05 GÜNCELLEME 04.07.2022 22:20
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Kaygana Mahallesi'nde yaşayan 87 yaşındaki Rafet Burukoğlu, AA muhabirine, bahçesindeki fasulyelerinin üzerinde bulunan böcekleri uzaklaştırmak için kullandığı ilacın bittiğini fark etmesi üzerine evinin yakınındaki Pancar Kooperatifi Satış Mağazası'na gittiğini söyledi.

Mağaza önüne geldiğinde ayakkabılarındaki hayvan pisliğini fark ettiğini anlatan Burukoğlu, "Ayakkabıları çıkardım içeri öyle girdim. Hayvan pisliği vardı ama 'çamur var' dedim. Müdür bunu görünce çalışanını kapıya göndererek 'çabuk hacı amcamın ayakkabılarını al gel' dedi." ifadesini kullandı.

Burukoğlu, iş yerine gitmeden önce hayvanlarına ot verdiğini, bu sırada ayakkabılarının pislendiğini dile getirerek, çorapla dolaştığının fark edilmesi üzerine iş yeri çalışanlarının kapı önünde bulunan ayakkabılarını içeri getirerek geri giymesini sağladıklarını kaydetti.

Çiftçinin, mağazanın içinde çorapla dolaşması kooperatif çalışanının çektiği fotoğrafa yansıdı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Mısır 1 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu insanı başka söze gerek yok
    Cevapla
  • fako 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezdim Halep'ı Şam'ı eyledim ilmi talep. Meğer ilim bir hiç imiş illa edep illa edep. ellerinden öpüyorum hacı amca.Orada ki görevliye de bir teşekkür etmezsek olmaz tabii ki.Allah razı olsun Rabbim sayılarınızı artırsın.
    Cevapla
  • Dadaş Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz hep böyle insanlardık ama herşeyimizi kaybettik helal olsun koca yürekli amca
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem amcam hemde ayakkabılarını geri giydiren görevlilerin sayısını Allahım çoğaltsın.
    Cevapla
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Gurban oldugum o basdigin yer senin köpegin olsun edep sizde kaldi be amcam sizden sonrada gelmez yigidim üzücü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!