Bayrampaşa'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç önce bariyerlere ardından viyadük üstünde çalışma yapan işçilere çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.

GİRİŞ 05.07.2022 06:32 GÜNCELLEME 05.07.2022 10:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa'da hafif ticari aracın viyadükte çalışma yapan işçilere çarptığı kazada, 2 kişi öldü, 5 kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Avrupa Otoyolunda aşırı hızlı seyrettiği ileri sürülen Emre K. yönetimindeki 34 EIG 330 plakalı hafif ticari araç, Sağmalcılar Viyadüğü Edirne istikametinde kontrolden çıktı, önce bariyerlere, ardından viyadükte çalışma yapan işçilere çarptı. Araç, daha sonra çalışma için yolda işçilerin yanında bulunan sepetli vince çarparak durabildi.

 

Hafif ticari aracı kullanan Emre K. ve yanındaki 3 kişi araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine, kaza yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri yeni bir kazanın yaşanmaması için, trafiğin kontrollü bir şekilde devam etmesini sağladı.

Ekipler yaptıkları çalışmada, araç içinde sıkışanları çıkarttı. Yapılan incelemede, araç sürücüsü Emre K. ve yanında bulunan bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.


Hayatını kaybeden 2 kişi ve kazada yaralananlar ambulansla hastaneye götürüldü.

Kazada yaralanan 3 işçi ve araçta bulunan 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

 

“BURADA ARABA BANA DA VURSA ÖLDÜRÜRDÜ"

Tel çalışması yaptıkları esnada otomobilin aşırı süratli şekilde üzerlerine geldiğini iddia eden işçi, "Biz burada çalışma yapıyorduk. Orada süratliydi. Sollama yaptı. Herhalde dengeyi kaybetti. Bariyerlere vurdu, ondan sonra da bize vurdu. Allah’tan ki o tarafa düşmedi. Ben de onu gördüğüm gibi kendimi yola attım. Burada araba bana da vursa öldürürdü. Aşırı derecede süratliydi. 3 arkadaşımız yaralandı" dedi.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Uzman 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı bir olay, ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar dilerim. Araç sürücünü direkt suçlamak en kolayı. Ama benzer risklere maruz kalmış biri olarak, yol kenarı çalışmalarında yeterli emniyet önlemlerinin alınmadığına çok defa şahit oldum. Bu kaza özelinde bakılırsa, yol kenarında sepetli vinçle çalışma yapılıyormuş. Öncesinde yeterli mesafede, işaretleme ve uyarı levha/ışıkları konulmuş mu? soruşturulmalı. İşçinin kıyafetindeki reflektif şeritler, olması gereken ölçülerde değil; kıyafet farkedilebilir renklerde değil; yani işçilerin bağlı olduğu taşeron firma ve işveren firmanın iş güvenliği anlayışında sıkıntılar var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'İki dakikalık muayene'ciler, sokağa çıkabilecek misiniz?
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı