Daha önce seçmene "akılsız" diyen İlyas Salman bu sefer de Erdoğan'ı hedef aldı

Kendisinin anormal olduğunu söyleyen İlyas Salman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti, "Cumhurbaşkanlığı koltuğuna layık görmediğini" söyledi. Salman daha önce de seçmene "akılsız" demişti.

Daha önce seçmene "akılsız" diyen İlyas Salman bu sefer de Erdoğan'ı hedef aldı
Daha önce seçmene "akılsız" diyen İlyas Salman bu sefer de Erdoğan'ı hedef aldı
GİRİŞ 01.08.2022 13:02 GÜNCELLEME 01.08.2022 13:03
Bu Habere 723 Yorum Yapılmış

İlyas Salman, yine polemik dolu sözleriyle gündeme geldi. "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, cumhurbaşkanlığına layık görmediğini" söyleyen Salman, hakarete varan ifadeler kullandı. 

Kendisini "anormal" olarak niteleyen Salman'ın, Birgün Gazetesi'ne verdiği röportajdan bazı bölümler şöyle:

"HAKLIYIM ÇÜNKÜ FARKLIYIM..."

Kariyerinize baktığınızda 50’den fazla film, tiyatro oyunu, kitap ve albümler var. Tüm bunlar bu disiplinsizliğin içinde nasıl olur?

Vallahi başardım mı başarmadım mı orası tartışılır. Disiplinsizliğin de bir disiplini vardır diye düşünüyorum. Haklıyım çünkü farklıyım. Herkese benzemiyorum, benzemek de istemiyorum. Çok düşünür ama az ve öz konuşurum. Tartarak, ölçerek, biçerek konuşurum. Çünkü söylediğin sözün arkasında durursan bunun geri dönüşü yoktur.

Türk halkını aşağılayıp hakaret eden İlyas Salman hakim karşısında! 2 yıl hapis...Türk halkını aşağılayıp hakaret eden İlyas Salman hakim karşısında

ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ

Bu aralar ülkeye dair neyi dert ediyorsunuz?

Tayyip’i dert ediyorum mesela en çok. Türkiye’yi tarif ederken “Layık olmayanların önemli mevkilerde oturanların ülkesidir” diyorum. Ben Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığına layık görmüyorum. Çünkü ucuz adam. Bundan dolayı da mahkemeye gideceğimi biliyorum.

"BU OĞLANDAN BİR ŞEY OLACAK AMA NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL"

Zamanında babanız garanti bir mesleğiniz olması açısından memur olmanızı istemiş…

Evet. Bizim köyde okul yoktu. 8 kilometre ileride başka bir köyde okul vardı. İki yıl oraya gittim. Bir gün öğretmenim babamı yolda görünce benim hakkımda “Bu oğlandan bir şey olacak ama ne olacağı belli değil, götür okut Malatya’da” demiş. Ben okulda parmak kaldırmadan konuşurdum, öğretmenimden izin istemezdim.

"NORMAL OLMAK ANORMALDİR"

Sanat hiç olmasaydı nasıl bir İlyas Salman olurdu?

Yine deli dolu bir insan olurdu. Normal olmazdı. Normal olmak anormaldir.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 723
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanlığına aday olda bak kaç oy alıyorsun. Sen kendini dev aynasında görebilirsin. Ancak bir şuursuz sürüngenin tekisin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ülkeye Cumhurbaşkanını layık görmüyorsunda birde dönüp aynaya baksan Rabbim seni neye layık görmüş,çamurun içinde debelenip duruyorsun.Acınacak haldesin…
    Cevapla
  • Salmanoviç 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözün arkasındayım diyor sonra mahkeme çıkınca kıvırıyorsun İlyascım gündeme gelmek için saçmalıyorum demiyorsun da az öz konuşurum diyorsun senin özün belli değil Rabbim sana son nefeste iman nasip etsin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Anormal biri olduğunu 30 yıl önce bodrumda tayt giyerek spor yapmaya çalışmasından anlamistik yantiri yatırım yürüyerek ha haa..Ateistligiyle övünen zavallı..
    Cevapla
  • Mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Git nietsche oku cahil herif. Varlığının felsefesini anlamayan cahiller kendi ezikliklerini başkalarını küçük görerek gideremeye çalışıyor . İç dunyanizda oluşan zehir yüzünüzde dışa vurmuş. Allahsizlarin size desteği ile kazandıklarınız sizin gerçek basariniz olmaması sizi iyi bir masa örneği yapmasının da farkında olmamanız cehaletinizin göstergesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!