Bakan Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi: 1017 işçi alınacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere bin 17 sürekli işçi alınacağını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi: 1017 işçi alınacak
Bakan Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi: 1017 işçi alınacak
GİRİŞ 04.08.2022 22:20 GÜNCELLEME 04.08.2022 22:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlık taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere bin 17 sürekli işçi alacaklarını açıkladı. Bakan Kasapoğlu, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınla bakanlık bünyesindeki istihdam konusunda açıklamalarda bulundu.

1017 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Kasapoğlu, 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alacaklarını duyurdu. Başvurular, 8-12 Ağustos tarihlerinde "esube.iskur.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecek.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.

Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığınca belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri "www.gsb.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 10
  • fth 1 yıl önce Şikayet Et
    en güzel iş kpss flan uğraştırmayın milleti kurayada hile torpil karıştırmayın temiz bir alım yapın bi ilke imza atın torpilsiz adam ayırt etmeden şansına kime çıkarsa deyin çekin kurayı
    Cevapla
  • memur 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamu kurumlarında çalışan eski işçiler çoğu iş yerine dahi gelmeden İl Müdüründen de yüksek maaş alan bunun yanında ikramiye de alan bu çok değerli emektarları da emekli yapmayı düşünüyor musunuz ben şube müdürü olarak maaş ve ikramiyelerini imzalayınca sinirlerim bozuluyor
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    EYT mağdurları da müjde bekliyor.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke 67 yaşındaki dedeleride emekli etseniz özel idare karayolları mahalli idarelerde sadece maaş almaktan başka bir işe yaramayan binlerce işçi var 13 bin maaş 6 ikramiye yıllık maliyet sgk ile 350 bin tl 1 kişi yazıktır günahtır yetmezmi özallı yıllardan kalan işçi adı işçi yeni al iş kalesi olur heyecanı olur kamuda zorunlu emeklilik şart bu ülkede
    Cevapla
  • Emine 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok çok haklısınız en azından iş arayan gençlerin onu açılmış olur bi nebzede olsa gençlere daha çok imkan tanınmalı...
    Cevapla
  • Soru 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik ve spor bakanlığı nerede çalıştıracak işe alacakları bunu da açıklasalardı ülke genelinde bakanlığın binaları varmı ki
    Cevapla
  • Boş beles 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadan haberin yok kardeş. Bakanlığın ikibinden fazla binası var
    Cevapla
  • Kudret Egen 1 yıl önce Şikayet Et
    GSB yurtları , Gençlik Merkezleri , İlçe mudurlukleri binlerce tesis nasıl dönecek saniyorsun
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kyk yurtları gençlik merkezlerine kütüphanelere
    Cevapla
  • Hrc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlığın sitesine girerseniz hangi kurumların Bakanlığa bağlı olduğunu görürsünüz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü