İki grup birbirine girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

GİRİŞ 15.09.2022 09:45 GÜNCELLEME 15.09.2022 09:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Serdivan ilçesi, Arabacıalanı Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Yerini kavgaya bırakan tartışmada taraflardan biri yanında bulunan silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan 4 kişi yaralandı.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken yaralılar ambulans ve özel araçlarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlenirken diğer 3 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

OLAY YERİNDE GENİŞ ÇAPLI İNCELEME

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken olayın gerçekleştiği yere yaklaşık 50 metre uzaklıkta park hallinde olan ve şüpheli olarak görünen 54 AFN 265 plakalı Opel marka otomobil polis ekiplerince incelemeye alındı. Yapılan araç aramasında boş mermi kovanı, dolu mermi ve alkol kullanıldığı değerlendirilen bardak bulundu. Konuya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis duruma el at
    Cevapla
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke film sahnelerine döndü. Durdurun şu teröristleri
    Cevapla
  • MİSAFİR 1 yıl önce Şikayet Et
    İç işleri bakanlığı bu durumları gömüyor mu. Silahlı gezer bir sürü kişi var.
    Cevapla
  • MR MARTINO LONGHIN 1 yıl önce Şikayet Et
    İşler iyice zıvanadan çıktı, abuk subuk dizilerle sınırdan doldurulan ne idüğü belirsiz milyonlarla toplumda ne huzur kaldı ne refah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!