Patlamış mısır kutusunda uyuşturucu satan zanlı tutuklandı

İstanbul Beylikdüzü'nde patlamış mısır kutularında uyuşturucu sattığı belirlenen 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

GİRİŞ 28.09.2022 10:49 GÜNCELLEME 28.09.2022 11:09

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dereağzı Mahallesi'ndeki müstakil bir evde kendisini "Mısırcı Dede" olarak tanıtan G.C'nin uyuşturucu madde yetiştirdiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, büyük patlamış mısır kutularında uyuşturucu sattığını belirledikleri şüphelinin evine operasyon düzenledi.

Operasyonda G.C. ile evde bulunan A.T. gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada, 5 kilo 220 gram esrar, 110 gram kubar, 4 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca, 3 pompalı tüfek ile 2 hassas terazi ele geçirildi, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 35 bin 400 dolar ile 8 bin 600 liraya el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.C. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, A.T. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.​​​​​​​

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı