Kıbrıs gazisi evinde ölü bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazisi Ramazan Gürsel (69), evinde ölü bulundu.

Kıbrıs gazisi evinde ölü bulundu
Kıbrıs gazisi evinde ölü bulundu
GİRİŞ 14.10.2022 17:21 GÜNCELLEME 14.10.2022 17:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokak'taki bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Kıbrıs Barış Hareketi gazisi Ramazan Gürsel, 3 gün önce eşi Sezer Gürsel’i torunlarına bakması için kızının evine gönderdi. Eşini telefonla arayan Sezer Gürsel, cevap alamayınca eve geldi. Ramazan Gürsel’i yerde hareketsiz yatarken bulan eşi, ekiplere durumu haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri Gürsel’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Kıbrıs gazisinin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Mekanı Cennet'tir inşaAllah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!