İsrailli şahıs İstanbul'da kayboldu, konsolosluk harekete geçti

İsrail Konsolosluğu, İstanbul'da bir vatandaşlarının kaybolduğu gerekçesiyle kayıp beyanında bulundu.

İsrailli şahıs İstanbul'da kayboldu, konsolosluk harekete geçti
İsrailli şahıs İstanbul'da kayboldu, konsolosluk harekete geçti
GİRİŞ 29.11.2022 11:02 GÜNCELLEME 29.11.2022 11:15

İsrail Konsolosluğu, Fathia Al Hetaa isimli vatandaşı için resmi kurumlara kayıp beyanında bulundu. Kayıp Al Hetaa'nın 6 Ekim 2022 tarihinde "diş randevusu için" İstanbul’a geldiği öne sürüldü. Al Hetaa isimli İsrail vatandaşının akıbetiyle ilgili bilgi alınamadığı kaydedildi.

Konsolosluğun kayıp beyanı üzerine Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğünün hastanelere resmi yazı gönderilerek “Kurum arşivlerinizde konunun değerlendirilmesi, kaydın sorgulanması, kaydı yok ise olmadığı bilgisinin, kaydı var ise istenen tüm bilgi ve belgelerin… elektronik posta ile birlikte ivedilikle gönderilmesi” talep edildi.

KAYNAK: EVRENSEL
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı