Türk Tabipleri Birliği için harekete geçildi! Erdoğan'a sunulacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türk Tabipleri Birliği'ne yönelik çalışmanın tamamlandığını açıkladı.

Türk Tabipleri Birliği için harekete geçildi! Erdoğan'a sunulacak
Türk Tabipleri Birliği için harekete geçildi! Erdoğan'a sunulacak
GİRİŞ 30.11.2022 12:05 GÜNCELLEME 30.11.2022 12:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. TTB ile ilgili çalışmaların bitirildiğini söyleyen Bozdağ, “Çalışmayı neticelendirdik ama sayın Cumhurbaşkanımıza henüz sunmadık” dedi.

Anayasa çalışmalarına ilişkin soru üzerine Bozdağ, “Anayasa’nın son şekli verildi. (Muhalefetle istişare süreci) Zaten ziyaretimizi yaptık. Görüşlerini, desteklerini kendilerinden talep ettik. Ayrı bir ziyaret olur mu onu bilemem. Şu anda yeni bir ziyarete ihtiyaç gözükmüyor” ifadelerini kullandı.

Başörtüsü düzenlemesine ilişkin de konuşan Bozdağ, “Son şekli verildi, Meclise gelecek. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta Mecliste olacak. Muhalefet ile Meclise sunulduktan sonra temas olabilir” açıklamasında bulundu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • kırkdort4444 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım ne bu doktor kıtlığımı var vatan hainlerini atın adam gibi türki cumhuriyetlerinden ülkemize gelmek isteyen doktorlara hak verin doktor kılıklı insanlarda bu şekilde olmaz o zaman işini yapar. Ne kadar haini var bu güzel ülkemizin Allah muhafaza
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün dernekler sandıklar denetlensin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    türk tabipler birliği kapatilsin
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    kapatin hain dernegi.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    yapılacak çalışma belli. meslek odaları kendi mesleğinin dışında hiçbir konuda görüş belirtemez maddesi konup uygulanmalı. özellikle siyasi konularda görüş belirtemezler maddesi önemli bu yaşıma geldim hiçbir meslek odasının kendi branşı ile açıklama yaptığını proje ürettiğini göremedik. hepsi siyasetin arka bahçesi gibi çalışıyorlar.
    Cevapla
  • kırkdort4444 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen, nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı