TRT1'in yepyeni dizisi Alsancak için nefesler tutuldu! İlk görüntüler ortalığı salladı

İlk tanıtımıyla nefesleri kesen TRT1’in yeni dizisi Alsancak için geri sayım başladı. Şimdiden ilgi odağına yerleşmeyi başaran Alsancak’tan gelen ilk görüntüler seyirciyi heyecanlandırdı.

GİRİŞ 11.01.2023 12:22 GÜNCELLEME 11.01.2023 12:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hem konusuyla hem kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Alsancak’ın başlamasına sayılı günler kaldı. Tanıtımıyla seyirciyi derinden etkileyen Alsancak dizisi iddialı çıkış yakalamayı hedefliyor.

Acun Ilıcalı’nın dizisi reyting kurbanı oldu! Kadere Karşı'nın bitirilmesi kararlaştırıldıAcun Ilıcalı’nın dizisi reyting kurbanı oldu! Kadere Karşı'nın bitirilmesi kararlaştırıldı

Sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Alsancak için heyecanlı bekleyiş başladı. Sezona damgasına vurmaya hazırlanan Alsancak’tan gelen ilk görüntüler izleyiciden tam not aldı.

Yönetmenlik koltuğunda Can Emre’nin oturduğu Alsancak çok yakında yayın hayatına merhaba diyecek. Gülsim Ali İlhan ve Uğur Güneş’i bir araya getiren Alsancak dizisinin senaristliğini tilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Mete Han 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi, inşallah diğer asker dizileri gibi yayın hayatı kısa olmaz.
    Cevapla
  • Şems 1 yıl önce Şikayet Et
    Hz Mevlâna diziside başlasa iyi olurdu 2 senedir çekimlerini bitiremediler
    Cevapla
  • ADEMOGLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölsemde gam yemem;tv seyretmekten korkardık,yabancı ahlaksız flim ve dizeler yüzünden,ne güzel diziler seyrediyoruz yerli ve milli sağol reis
    Cevapla
  • çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman Sınav ın Yalnız Kurt dizisi fetö meselesini tüm çıplaklığı ile açığa çıkardığı için bitirildi umarım bu dizilerde konusundan dolayı bitirilmez..!
    Cevapla
  • selım16 1 yıl önce Şikayet Et
    söz dizisi vardı aynı sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!