Acun Ilıcalı’nın dizisi reyting kurbanı oldu! Kadere Karşı'nın bitirilmesi kararlaştırıldı

TV8’in Acun Medya imzalı günlük dizisi Kadere Karşı reyting savaşında yenik düştü. Büyük umutlarla başlayan Kadere Karşı final yapan diziler kervanına katıldı.

Acun Ilıcalı’nın dizisi reyting kurbanı oldu! Kadere Karşı'nın bitirilmesi kararlaştırıldı
Acun Ilıcalı’nın dizisi reyting kurbanı oldu! Kadere Karşı'nın bitirilmesi kararlaştırıldı
GİRİŞ 28.12.2022 09:19 GÜNCELLEME 28.12.2022 09:19
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yönetmenliğini Gürcan Mete Şener ile Canan Çelik ikilisinin yaptığı Kadere Karşı reytinglerde hüsrana uğradı. Rakiplerinin gerisinde kalan Kadere Karşı dizisinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

TRT1’in asker dizisi Alsancak için tüm nefesler tutuldu! İlk görüntüler heyecanı tavan yaptıTRT1’in asker dizisi Alsancak için tüm nefesler tutuldu! İlk görüntüler heyecanı tavan yaptı

Sultan’ın acıklı yaşam öyküsünü gözler önüne seren Kadere Karşı’nın hangi bölümde sona ereceği belli oldu. 7 Kasım’da yayın hayatına başlayan ve macerası kısa süren Kadere Karşı’nın 40.bölümde bitirilmesi planlanıyor.

Kadere Karşı’nın oyuncu kadrosunda Emine Ün, Hakan Erati, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Gözde Mukavelat gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyordu. Aynı zamanda senaryosunu da Tunahan Civelek, Serap Özgür Gülin, Hazal Sevim Ünsal, Serhat Erekinci, Berna Eren Kaygun ve Nejdet Erdem’den oluşan 6 kişilik ekip kaleme alıyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Semih 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun Ilıcalı 2022 survivor da yaptığı büyük hatayı anladı ama iş işten geçti, vah tüh etti ama geri gelen olmadı şimdi bedelini ödüyor. Hiç kimse de yeni survivor ne zaman olacak ne zaman başlayacak, kimler katılacak umurunda değil. Acun da yürek varsa 2022 Survivor’ı tekrar eder ve sms sahtekarlığını bırakıp yarışmayı tüm dürüstlükle en güzel şekilde yürütürse ve 1. olmayı hakeden yarışmacıya ödülü verirse bak o zaman bu millet ona gereken iltifatı nasıl gösterecek. 2022 survivor yarışması bu sene tekrar etsin.
    Cevapla
  • haydar Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    baydı bu eyt ya çıkarın yada bırakın artık sabah akşam eyt ile yatıp kalkıyoruz ayıptır yaaa
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    beter olsun. millete üç kuruşluk menfaati yok yaptığı programların.
    Cevapla
  • Talihsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    ne büyük kayıp thh
    Cevapla
  • kimsin sen 1 yıl önce Şikayet Et
    Filmi adı ilginizi çekmedi mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!