Sözde hayvansever gruplar kaos peşinde! "Nerede bir toplama varsa çatışacağız"

Twitter sohbet odasında konuşan YaşamakHakDer isimli dernek yöneticisi, "Sokaktaki hayvanı soramayacağız. Elimizden almaya kalkacaklar. Alamazlar. Bizi öldürmeleri gerekir. Sokak çatışmaları çıkar" sözleriyle tehditler savurdu.

GİRİŞ 29.12.2022 15:00 GÜNCELLEME 29.12.2022 15:09
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Mevzuat gereği trafik kazası, hayvan saldırısı, hastalık gibi nedenlerle ölen köpeklerin kayıt altına almak için toplanan fotoğraflarını kullanarak “Beykoz’da katliam var” diyerek yaygara koparan sözde hayvansever gruplar, Beykoz Belediyesi’ne yönelik algı operasyonu başlattı.  

 “SOKAK ÇATIŞMALARI ÇIKAR” TEHDİDİ

Sosyal medyada halkı galeyana getirmeye çalışan grupların tehditler savurduğu ortaya çıktı.

Twitter kurulan “Beykoz barınağı görüntüleri çeken vet şuan canlı #beykozdakatliamvar” başlıklı bir sohbet odasında konuşan YaşamakHakDer isimli dernek yöneticisi, “31 Aralık kıstasıyla sahipli sahipsiz ayrımı tamamen yapıldı. Sokaktaki hayvanı soramayacağız. Elimizden cayır cayır almaya kalkacaklar. Alamazlar. Bizi öldürmeleri gerekir. Sokak çatışmaları çıkar.” tehdidinde bulundu.

VATANDAŞLARI GALEYANA GETİRMEYE ÇALIŞTI

Beykoz halkı hayvan sevmiyor olabilir” diye konuşan dernek yöneticisi, “Nerede bir toplama varsa çatışacağız. Gözümüzün içine baka baka bu hayvanları katledemezsiniz. Aracı olan olmayan Beykoz’un kapısına çullanın. İçeride şu anda bile hayvanları öldürüyor olabilirler.” sözleriyle vatandaşları galeyana getirmeye çalıştı.

BEYKOZ BELEDİYESİ’NDEN SALDIRILARA SERT TEPKİ

Daha önce trafik kazası ve hastalık nedeniyle ölen köpeklerin mevzuat gereği toplanan fotoğrafları, belediyede çalışan bir veteriner hekim tarafından Paw Guards adlı gruba servis edilmişti. O fotoğraflar üzerinden Beykoz'daki barınakta 'hayvan katliamı yapıldığı' yalanı üzerinden algı operasyonu başlatılmıştı.

Beykoz Belediyesi ise iddiaları yalanlamış ve dezenformasyona karşı hukuki süreç başlattığını duyurmuştu. Beykoz Belediyesi, yalanlarla saldıran gruplara sert tepki göstermişti.

CHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediye imkanlarını seferber ettilerCHP'li belediyeden provokasyona destek! Belediye imkanlarını seferber ettiler

Erdoğan'ın açıklamasının ardından peş peşe algı operasyonları! Şimdi de Beykoz hedefteErdoğan'ın açıklamasının ardından peş peşe algı operasyonları! Şimdi de Beykoz hedefte

Hayvan derneği başkanından provokatif mesaj: 'Kan akacak!'Hayvan derneği başkanından provokatif mesaj: "Kan akacak!"

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 184
  • MURAT 7 ay önce Şikayet Et
    Ben bu hayvanseverligin bir proje oldugunu ve zamani gelince sorun cikaracagini 6 7 yildir herkese soylerim.Yavas yavas o tarafa dogru gidiyoruz
    Cevapla
  • neşe 9 ay önce Şikayet Et
    yeter artık köpek teröründen bıktık, kurtarın bizi..
    Cevapla
  • Çizo 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar toplatılsın. O kadar çok seviyorsanız alın evlerinizde besleyin o zaman. Bir de devlete karşı geliyorsunuz. Nerde bunlara ceza. Bana,bize ve çocuklarımiza saldiracaklar durup dururken, Biz de seyredecez ha. Bak sen ozaman
    Cevapla
  • Anti-İtperest 1 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür,kervan yürür demişler. Bunlar kim ki devlete kafa tutuyorlar. Devletimiz ,sokaktaki ķöpekleri ivedilikle toplatmalıdır. Şu an başıboş milyonlarca köpek var sokakta, bundan birkaç yil sonra sayilari katlanarak artacak.Bugün önlem almazsak,yarınlarda bunun altından kalkamayız.
    Cevapla
  • bayburtlu Ethem 1 yıl önce Şikayet Et
    bir siz eksiktin iz ne kadar çok çatışma merakınız varmış başı boş hayvanlar son günlerde kaç kiye saldırdı veya köpek sahipleri köpeğini gezdirirken kaç kişiye saldırıyor haberlerde izliyoruz şehirde köpek beklenmiyor bunu kabul edin çiftliği olan arkadaşlar beklesin hayvanda rahat etsin insanlarda boş konuşarak gündem olmaya çalışmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi