İstanbul'da korkunç olay! Çığlıklarına yetiştiler...

İstanbul Eyüpsultan'da 10 metre derinliğinde olan kanalizasyon çukuruna henüz kimliği öğrenilemeyen 1 kişi düştü. Düşen kişinin çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GİRİŞ 15.01.2023 07:53 GÜNCELLEME 15.01.2023 10:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eyüpsultan'da bir kişi park içinde tellerle çevrili alanda bulunan 10 metre derinliğinde ki kanalizasyon çukuruna düştü. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda çıkarılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Eyüp Merkez Mahallesi Silahtarağa Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park içinde etrafı tellerle çevrili alanda bulunan ve yaklaşık 10 metre derinliğinde olan kanalizasyon çukuruna henüz kimliği öğrenilemeyen 1 kişi düştü. Düşen kişilerin çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri kanalizasyon çukuru içindeki kişileri çıkarmak için çalışma başlatırken sağlık ekipleri hazırda bekledi.

İTFAİYE EKİPLERİNİN UZUN UĞRAŞLARI SONUCUNDA ÇUKURDAN ÇIKARILDI

Çukurun içine düşen ve bilincini kaybeden kişiyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Çukur içerisinden kurtarıcı araç yardımı ile çıkarılan kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde hazırda bekleyen sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra itfaiye ve polis ekiplerinin de yardımı ile sedyeyle ambulansla taşınan yaralı tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    arayan belasınıda bulur mevlasınıda. etrafını telle çevirmeseler belediyeyi suçlarlar. tel ile çevrili alanda ne aradağını söyleyene kadar bu adamı oradan çıkarmayacaklardı. yapılan masrafıda almalılar.
    Cevapla
  • Önceçıkarsonrasor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah abdulbaki ah senin gibiler yüzünden belimiz düzelmedi. İnşaallah bir gün bu düşen kisinin duruma DÜŞMEZSİN evet orada olması doğru değil ama bazen hiç ummadığımız şeyler başımıza gelir ve bir anda kendimizi istemediğimiz halde bir kuyunun dibinde bulabiliriz...
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    O saatte o muhitte tel örgülü yere giren ya hırsız psikopat biridir yada ayyaş. Telin yerler değil. Heleki o saatte.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin ne isin var sabahin 5' inde tellerle cevrili alanda... Kafan mi kiyakti, telleri mi calacaktin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!