Kaza şehidi 2 asker, Ağrı'dan törenle uğurlandı

Türkiye-İran hududundaki sınır duvarı bölgesinde askeri aracın buzlanma nedeniyle devrildiği kazada yaralandıktan sonra kaldırıldıkları hastanede şehit olan 2 asker, Ağrı'da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Kaza şehidi 2 asker, Ağrı'dan törenle uğurlandı
Kaza şehidi 2 asker, Ağrı'dan törenle uğurlandı
GİRİŞ 25.01.2023 10:16 GÜNCELLEME 25.01.2023 10:16

Kaza, dün öğle saatlerinde, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki sınır duvarı bölgesinde meydana geldi. Türkiye-İran hududundaki sınır duvarı bölgesinde, 'Kobra' olarak bilinen askeri araç, buzlanma nedeniyle devrildi. Kazada ağır yaralanan 2 asker, Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Hatay doğumlu Uzman Çavuş Muammer Ay (26) ile Kayseri doğumlu Ulaştırma Sözleşmeli Er Ali Arslan (27), kurtarılamayarak şehit oldu. Şehitler için Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’nda tören düzenlendi. Törene Ağrı Valisi Osman Varol, 12'nci Mekanize Tugay Komutanı Albay Serhat Kasalak ile askeri ve mülki erkan katıldı. Ağrı Müftüsü Celal Büyük'ün duasından sonra şehit Muammer Ay'ın cenazesi Hatay'a, şehit Ali Arslan'ın cenazesi ise Kayseri'ye askeri uçakla gönderildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı