"Selin Ciğerci evlat edindi" haberleri sonrası Aile Bakanlığından açıklama

Aile Bakanlığı, "Selin Ciğerci'nin evlat edindiği" yönündeki iddialar sonrası açıklama yaptı. Ciğerci tarafından Bakanlığa evlat edinme konusunda başvuru yapılmadığı belirtildi. İddiayla ilgili soruşturma başlatılacak.

"Selin Ciğerci evlat edindi" haberleri sonrası Aile Bakanlığından açıklama
"Selin Ciğerci evlat edindi" haberleri sonrası Aile Bakanlığından açıklama
GİRİŞ 27.01.2023 16:11 GÜNCELLEME 27.01.2023 17:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı. 

Açıklamada, "Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır" denildi. 

SORUŞTURMA VE İNCELEME TALEBİ

Bakanlık, iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek kişiler hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması için de gerekli tüm tedbirlerin alınması için Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulundu.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    dønmelerin evlenmesi kesin yasak olacak bunlar sov icin durmadan ayriliyor evleniyor hepsini idam edeceksin
    Cevapla
  • macır 1 yıl önce Şikayet Et
    nereye gidiyoruz be ya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu birçok vicdansız anne babadan daha iyi evlat bakar Selin Ciğerci, siz karışmayın. Hanginiz sokağa atılmış çocuğu evlat edinmeye vicdan gösteriyor onu bi deyin bakalım
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Esas soru nasıl evlenmelerine izin verildi.. türkiyede serbestmi eşcinsel evlilik .. Akparti döneminde böyle birşey olmasına nasıl izin verildi yada hangi yasa çıkarıldı bu evlilikler için esas soru bu
    Cevapla
  • Pervin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent ersoyu nasıl pembe kumluk verildiyse aynı kanunla selinede verildi yani kadın kimliği kestirince öyle evlenmeleri kanuna uygun oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bir kimse başka bir cinsiyete benzedi diye ondan olmaz. sadece kendini kandırır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!