Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybeden 5 kişilik aile Bartın'da defnedildi

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Elbistan ilçesinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin cenazesi, Bartın'da toprağa verildi.

Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybeden 5 kişilik aile Bartın'da defnedildi
Kahramanmaraş'ta depremde hayatını kaybeden 5 kişilik aile Bartın'da defnedildi
GİRİŞ 10.02.2023 17:47 GÜNCELLEME 10.02.2023 17:47

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yaşamını yitiren Davut (35) ve eşi Hidayet (32) ile çocukları Engin (11), Etkin (9) ve Tahsin Aktaş'ın (4) cenazeleri, memleketleri Kozcağız beldesi Köyyeri köyüne getirildi.

Anne, baba ve 3 çocukları için köy meydanında cenaze töreni düzenlendi.

İlk depremde sağ kurtuldukları ve ikinci depremde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettikleri öğrenilen aile bireylerinin cenazeleri, ikindi vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine, Aktaş ailesinin yakınlarının yanı sıra Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, İl Jandarma Komutanı Albay Ersin Arslan, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ile vatandaşlar katıldı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’