Oğuzhan Uğur'dan itiraf gibi açıklama!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üstünden 12 gün geçerken sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Uğur, durum değerlendirmesi yaptıklarını belirterek binlerce sahte ihbar aldıklarını kaydetti.

Oğuzhan Uğur'dan itiraf gibi açıklama!
Oğuzhan Uğur'dan itiraf gibi açıklama!
GİRİŞ 17.02.2023 15:32 GÜNCELLEME 17.02.2023 15:32
Bu Habere 294 Yorum Yapılmış

"Baraj patladı" yalanıyla depremzedeler arasında paniğe yol açan ve hakkında soruşturma başlatılan Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından adeta itiraf niteliğinde bir açıklama yaptı. 

Türkiye, Güneydoğu Anadolu - Doğu Anadolu ve Akdeniz'in belli bölgelerini çok şiddetli bir şekilde etkileyen depremlerle mücadele ederken diğer yandan da sosyal medyadaki dezenformasyon ve manipülasyonlarla da karşı karşıya kaldı.

VİCDANSIZLARDAN SAHTE İHBARLAR

Binlerce insan enkaz altında yaşam mücadelesi verirken, vicdansızlar sahte ihbar ve yalanlarla adeta insanların hayatıyla oynadı. Asılsız çağrıların yayılmasına en büyük sebebi veren hesaplardan biri de Oğuzhan Uğur'un sahibi olduğu Babala TV'ydi.

GÜNAH ÇIKARTTI!

Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından adeta itiraf niteliğinde bir açıklama yaptı. Uğur, "Durum değerlendirmesi yaptık çağrı merkeziyle. Binlerce sahte ihbar almışız. İzmir'den, Ankara'dan arayıp işleten, dalga geçen bile olmuş... Bu insanlar yüzünden göçük altından yardım isteyen insanlardan videolu teyit istemek zorunda bile kalmışız. İnsana insan demekten utandık..." diyerek adeta günah çıkarmaya kalktı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 294
  • Yusuf usta 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsinki kendini depremzededen teyit alma konumuna sokuyorsun devlete havale edeceksin devlete devletin ilgili kurumuna.
    Cevapla
  • Okuyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde seni insan bilirdik! Ama biz utanmıyoruz sana hayvandan daha aşağı derken! Senin gibi hayvan dahi olamayacaklar yüzünden masum insanlar zarar gördü.
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Senin takipçilerin de senin gibi ihtiyacın olan yalan haberleri göndermişler. Görevliler sizi.
    Cevapla
  • Tc vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza almak için yol yapiyor provokatör
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde sizin yaptıklarınıza insanlık demekten utandık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'