CHP binası yakınında ateş açılmıştı: 4 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, Sarıyer'deki CHP İstanbul İl Başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi olayına ilişkin yapılan çalışmalarda, ateş açıldığı tespit edilen araç ile 4 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

CHP binası yakınında ateş açılmıştı: 4 kişi gözaltına alındı
CHP binası yakınında ateş açılmıştı: 4 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 07.04.2023 17:24 GÜNCELLEME 07.04.2023 21:12
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Valiliğin yazılı açıklamasında, dün saat 04.00 sıralarında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndan TEM Otoyolu Edirne istikametine seyreden bir araçtan CHP İl Başkanlığı binası civarında silahla ateş edilmesi olayının aydınlatılmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

CHP binası yakınında ateş açıldı: İsabet eden mermi bulunamadı!CHP binası yakınında ateş açıldı: İsabet eden mermi bulunamadı!

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPMAK AMACIYLA HAVAYA ATEŞ EDİLMİŞ

Çevredeki Plaka Algılama ve Plaka Tanıma sistemlerinden elde edilen kamera görüntülerinin incelendiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayda kullanılan 34 VLE … plakalı özel aracın A.P. adlı şahıs adına tescilli olduğu belirlenmiştir. Söz konusu araç ve çeşitli suçlardan suç kaydı bulunan A.P, B.Ö, A.Ö. ve F.E.E. adlı 4 şüpheli şahıs Esenyurt ilçesi Koza Mahallesi'nde yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada 1 adet silah ile 15 adet fişek, şüpheli F.E.E'nin ikametinde yapılan aramada 3,77 gram uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Yakalanan şüphelilerin ifadelerinde E.D. isimli şahsın 'Sosyal medyada paylaşım yapmak amacıyla seyir halindeki araçtan silahla havaya ateş ettiği' beyan edilmiştir."

Açıklamada, firari şüpheli E.D'nin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

 

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 156
  • TÜRK__________ 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP binasında Dışarda ATATÜRK ve TÜRK Bayrakları İçeride PKK ve APO Resimleri HAİNLİKTE SINIR YOK
    Cevapla
  • Mehmedim 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP den her türlü pis senaryolar beklenir. Çünkü seneler önce İnönü'nün Uşak gezisinde bir çocuğun attığı küçük bir taş, kimseye değmediği halde, bunu fırsat bilenler ertesi gün olmayan olaydan " İnönü'ye suikast girişimi@ çıkarttılar. Maksat halka kendilerini acındırmak. O nedenle kendilerine sıkıp "bizi vurdular" derlerse de hiç şaşırmamak lazım..
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Yularını kim tutuyor onu bulun.Görün ki ya chp ya hdp yada zıpladığına göre iyi parti vardır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar cahil olunmaz, ama oluyor CHP
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak bak bak.. Sinekten bile yağ çıkarıyorlar.. Bu kadar mı aciz durumdasınız.. Allah bu 7 li masaya fırsat vermesin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!