Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı

Uşak’ta çıkan bıçaklı kavgada 1’i bıçakla olmak üzere 4 kişi yaralandı. Bıçaklanan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken diğer 3 yaralının ise durumunun hafif olduğu öğrenildi.

Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı
Bıçaklı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı
GİRİŞ 08.06.2023 03:40 GÜNCELLEME 08.06.2023 03:40

Uşak’ta Dikilitaş Mahallesi 1. Ferah Sokak’ta henüz bilinmeyen bir sebepten 2 grup arasında kavga çıktı. Kavgada Z.S.K. bıçaklanarak yaralanırken diğer 3 kişi ise darp sonucu yaralandı.

İhbarlar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan bıçaklanan yaralının hayati tehlikesi bulunurken 3 diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu