Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu

Bir Hamas yetkilisi, İsrail ile devam eden ateşkes müzakereleri hakkında yaptığı açıklamada, "İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu” dedi.

GİRİŞ 29.04.2024 10:07 GÜNCELLEME 29.04.2024 16:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisi, İsrail ile devam eden ateşkes müzakereleri hakkında yaptığı açıklamada, "İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu” dedi.  

ATMOSFER OLUMLU

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 205 gündür devam ederken, İsrail ve Hamas arasında ateşkes müzakereleri devam ediyor. Adı açıklanmayan bir Hamas yetkilisi, yaptığı açıklamada İsrail ve Mısır'ın Gazze'de ateşkes için sunduğu son öneriyle ilgili Hamas’ın "önemli bir sorunu olmadığını" belirterek, "İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu” dedi. 

Yetkili, Halil El Hayya liderliğindeki Hamas heyetinin yarın Mısır’ın başkenti Kahire'de Mısırlı ve Katarlı arabulucularla yapacağı görüşmede Hamas’ın son ateşkes önerisine yanıtını ileteceğini açıkladı. 

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Ahmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Lanetlenmiş bir kavim bunları yer yüzünden silmek lazım
    Cevapla
  • Bünyamin 2 hafta önce Şikayet Et
    Allahın selamı mücahitlerin üzerine olsun Rabbim mücahitleri muzaffer etsin inşallah
    Cevapla
  • Musa 2 hafta önce Şikayet Et
    Diyelim ki anlaşma oldu , İSrail çekildi Gazzeden . Müslümanlar olarak ne kazanmış olacağız? 35 şehit mi? Düşünmek lazım. Akletmek lazım. Bu ne biçim bi iş.
    Cevapla
  • uquraslan 2 hafta önce Şikayet Et
    hamas ın elinde esir kalmayınca ne yapacak, nasıl istediğini elde edecek, bence 2 devletli çözüm olana kadar esir takası yapılmamalı. tabii kimse istemez israilin elinde Filistin li esir olmasın hepsi geri alınsın, ama pazarlık edebilmek için ellerinde bişey olmalı, bütün esirler verilirse saldırmaları daha güçlü olacaktır o da daha fazla sivil kayıp demek
    Cevapla
  • Zeynel Abidin diri 2 hafta önce Şikayet Et
    Hamas demişse çok iyi olur C.Allah Yar ve yardımcıları olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hangisine ne kadar ödendi? KAAN mı yoksa F-35 mi? İşte ikisine harcanan tutar...
Kamuda çalışma sistemi değişiyor! 6 model gündemde