Karaman’da feci olay! Beton pompası devrildi: 16 yaşındaki Ali öldü, 2 yaralı

Karaman’da duvar kalıbına beton döküldüğü esnada beton pompasının demir kolu kırılarak çalışanların üzerine düştü. Tonlarca ağırlığındaki demir kolun altında kalan işçilerden 1’i hayatını kaybederken, 2 işçi de yaralandı.

GİRİŞ 10.07.2023 22:52 GÜNCELLEME 11.07.2023 10:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Karaman Ağız ve Diş Sağlı Merkezi bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağız ve Diş Sağlı Merkezi bahçesinde yarım metrelik duvar kalıbına beton döküldüğü esnada beton pompasının demir kolu biranda kaynak yerinden kırılarak işçilerin üzerine düştü.

BETON POMPASI ÜZERLERİNE DÜŞTÜ

Demir kolun üzerine düştüğü işçilerden 16 yaşındaki Bayram Ali Akdilek olay yerinde hayatını kaybederken, Bilal K. (26) ve Hüseyin Ç. (34) yaralandı.

1 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 YARALI

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Bayram Ali Akdilek’in cenazesi de cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

BİR GÜN ÖNCE YURT DIŞINDAN ZİYARETE GELMİŞ

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Hüseyin Ç.’nin kulağının bir kısmının koparak olay yerinde düştüğü bildirildi. Bunun üzerine polis ve sağlık görevlileri olay yerinde kopan kulağın parçasını aradı.

Yapılan aramalar sonucunda kulağın kopan kısmı bulunamadı.
Bayram Ali Akdilek’in önceki gün yurt dışından geldiği ve dayısı Hüseyin Ç.’ye yardım etmek için bugün yanında çalıştığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • antilaik laiksavar 9 ay önce Şikayet Et
    azrail kendi yurduna çağırmış rahmetliyi canını almak için ALLAH RAHMET EYLESİN
    Cevapla
  • cahit 9 ay önce Şikayet Et
    Aşırı sıcaklarda demir çelik yumuşuyor bakımları zamanında yapılmazsa işte bu durumlar yaşanır yazık gencecik çocuk
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 9 ay önce Şikayet Et
    pompa bakımsız kırık, 16 yaşında işçi bunların hepsi sorumsuzluk, vurdumduymazlık. firma sahibine bundan sonra iş verilmeyecek. Verilen iş sadece kürekle çalışmak olacak.
    Cevapla
  • harun 9 ay önce Şikayet Et
    he ağam başka arzun da varsa söyle devlet büyükleri buradan senden haber bekliyor
    Cevapla
  • dede 9 ay önce Şikayet Et
    semırın bır senesı var kallıte ve kaynak işçilihı yok denetım yok agır çeza sart
    Cevapla
  • Selim 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu