Kayseri’de araçtan tüfekle ateş açtılar: 3 yaralı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomobil içerisinden tüfekle açılan ateşte 3 kişi yaralandı.

Kayseri’de araçtan tüfekle ateş açtılar: 3 yaralı
Kayseri’de araçtan tüfekle ateş açtılar: 3 yaralı
GİRİŞ 12.07.2023 02:46 GÜNCELLEME 12.07.2023 02:46

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde bulunan parkta meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otomobil içerisinden tüfekle parka doğru ateş açtı. Olayda, Ö.R., M.R. ve S.Y. vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi