Camideki skandalın ardından ilk ifadeleri ortaya çıktı! Özür dilediler...

Ankara'da bulunan Kocatepe Camii'nde uygunsuz kıyafetlerle çekim yapan şahıs ve modelin emniyetteki ifadelerine ulaşıldı.

GİRİŞ 17.08.2023 11:35 GÜNCELLEME 17.08.2023 11:35
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Fotoğrafları çeken Kısa, "Amacım camiinin önünden bir kere bile geçmemiş kişilerin bile camide huzur bulabileceğini ifade etmekti" derken Cebeci, "Üzdüğüm kırdığım herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün Ankara'da bulunan Kocatepe Camii'nde çekilen görüntüler tepkilere neden oldu. Kısa bir tişört ile eteğini yukarıya çeken model; başörtüsü, takke ve tespihi de boynuna aksesuar olarak kullanıp, namaz hareketleriyle poz verdi.

Çekilen görüntüler de 'Zıtlıkların büyüsü' başlığıyla paylaşıldı. Tepki çeken olayın ardından emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı

Çekimleri yapan yönetmen Bilal Kısa ve model Ezgi Cebeci, başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Kısa ve Cebeci, daha sonra adli kontrolle serbest bırakıldı.

Meydana gelen olayın ardından iki ismin emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı.

"CAMİYİ VE DİNİN BÜTÜNLEŞTİRİCİ ETKİSİNİ KULLANMAK ADINA BİR PROJE YAPMAK İSTEDİM"

Bilal Kısa isimli şahıs ifadesinde, çekimin 'dinin bütünleştirici etkisini kullanma amacı taşıdığını' söyledi.

İKİSİ DE ÖZÜR DİLEDİ

Yaptığından pişmanlık duyduğunu belirten ve özür dileyen Kısa, "Camiyle ilgili, caminin önünden dahi geçmeyen insanlara hitap etmek amacıyla camiyi ve dinin bütünleştirici etkisini kullanmak adına bir proje yapmak istedim. Bu proje için hiç kimseden tavsiye ve telkin almadım. Üzgünüm, kırdığım herkesten özür dilerim. Çok pişmanım." ifadelerini kullandı.

Kısa'nın ifadesinin ardından model Cebeci de yaptıkları nedeniyle özür diledi.

Model Cebeci ise şunları söyledi:

"Bir yıldır modellik yapıyorum. Bilal Kısa beni dövmelerimden dolayı tercih etti. Dindeki bütünleştirici etkiyi anlatmak adına camide fotoğraflarını çekmek istediğini söyledi. Camide görevli kimse görmedik, cemaatten de bize yönelik bir itiraz gelmedi. Sonra sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık ama çok fazla hakaret ve tehdit mesajı gelince fotoğrafları silip özür mesajı paylaştık. Yanlış anlaşılma nedeniyle üzdüğüm kırdığım herkesten özür dilerim. Amacım kesinlikle kin ve nefret tohumları ekmek değildi."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ülkenin kalbinde bu rezaleti yapıyorlar ve ne menekşe özür dileyerek adlı kontrol ile serbest kalıyorlar. o İsveç deki yezidi den ne farkları var Allahaskina. bıktık bu adlı kontrolden.
    Cevapla
  • Fethiye Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Bu özür filan işi değil. Gereken ceza ne ise verilmesse Müslüman olarak ahirette cezayı vermeyenden davacı olurum.
    Cevapla
  • EFE 8 ay önce Şikayet Et
    Bunlar baskasi tarafindan emir almislardir kendi akillariyla haraket etmezler.bunlari baskalari yönediyor.Sunlarin tipine bir bakin simdiki genclik ne .ALLAH korkusu var ne de saygi..
    Cevapla
  • vedat 8 ay önce Şikayet Et
    ne çıkıyorsa bu kara kurulardan çıkıyor
    Cevapla
  • yılmaz 8 ay önce Şikayet Et
    özürdilemekle olurmu herkes yapsın hertürlü çirkefliği alayı sonra özür dilesin yok öyle bir dünya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması