Ambulansla otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı

Osmaniye'de ambulans ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 24.08.2023 23:14 GÜNCELLEME 25.08.2023 10:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Osmaniye-Kadirli karayolu Cevdetiye beldesi mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 80 ABG 321 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 80 GY 117 plakalı ambulansla kafa kafaya çarpıştı.



Kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Otomobilde bulunan 3 kişiden 2'si araçta sıkışarak hayatını kaybederken, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan ambulanstaki 3 sağlık personeli ise Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sağlık çalışanlarının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • ASIL 8 ay önce Şikayet Et
    Ambulansa Yol vermeyen, Ehliyetli Sürücü. Kursta Ambulans, İtfaiye, Polis, Geçme önceliği olduğu neden öğretilmez.Sadece Magandalık yapıp Makas atmakmı öğretilir. Bir çok sürücü başka sürücülere saygısı yok.
    Cevapla
  • Ayhan 8 ay önce Şikayet Et
    Görgüsüz, kendini bilmez, kurallara uymanın kompleks olduğunu düünmek, her şeyin iyisini ben bilirim zannetmek, kibirli vevtahammülsüz olmak, başkasına saygı duymamak. Daha sayayım mı. Çık trafiğe bunların hepsini görürsün.
    Cevapla
  • ASIL 8 ay önce Şikayet Et
    Ambulans da Hasta kontrolü yapmaya kalkan Ambulans a Yol vermeyen haddini bilmezler var maalesef.
    Cevapla
  • sevgi 8 ay önce Şikayet Et
    traktörler geçiş üstünlüğüne haiz araçlardan olduğu için onların arka stop lambaları yanmayabilir. römork taktıklarında ise arka stop lambası bulundurmama üstünlüğüne sahiptir. herkes bu gerçeği unutuyor. zaten Osmaniye'de herkes trafik kurallarına uyar.
    Cevapla
  • Çtn 8 ay önce Şikayet Et
    Ambulans tersten gelmiyor opel corsa sürücüsü arka ışıkları yanmayan seyir halindeki traktörü son anda farkediyor.Ani direksiyon kırmasıyla kendi şeridinde acil hastaya giden ambulansa kafa kafaya çarpışıyor.Ölenlere Allah rahmet eylesin İnşallah.
    Cevapla
  • kedigözü 8 ay önce Şikayet Et
    traktörlerde bu sorun hep var, arkasına bağladığı şeylerdede kedi gözü, reflektör vs olsun bari yazı değilmi şimdi 3 cana
    Cevapla
  • Ak Baba 8 ay önce Şikayet Et
    Vallahi herkes her konuda mükemmel bilgili ama trafik kazalarında, iş kazalarında, bireysel silahlarla cinayetler de neden hep Avrupa birincisiyiz diye düşünmek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu