Esenler'de kiracı ev sahibini öldürdü

Esenler’de iddiaya göre, kira anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada kiracı, ev sahibini bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GİRİŞ 12.09.2023 15:46 GÜNCELLEME 12.09.2023 16:32
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam 18.30 sıralarında Esenler Tuna Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi S.A. ile kiracı S.B. arasında uzun zamandır kira nedeniyle anlaşmazlık yaşanıyordu.

Yaşanılan anlaşmazlık sonucunda evinden çıkmasını isteyen ev sahibi S.A. ile kiracı S.B. tartışmaya başladı. Tartışma alevlenince kiracı S.B., ev sahibi S.A.’yı defalarca bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan S.A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Konuya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri S.B.'yi olayda kullandığı bıçakla yakaladı.

“Kasten yaralama” ve “güveni kötüye kullanma” suçlarından çok sayıda kaydı olduğu belirlenen şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Buna çözüm bulamayan iktidar hala seyredecek mi ? bende mahkemeliğim ev sahibi ile bakalım ne olacak ama hakka giriyor kim bu işe el atmıyorsa yazık bir taban fiyat belirleyin.Barınmak için insanlar evde kalıyor bu kadar fahiş fiyat olursa daha çok kavga gürültü olur
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ev sahipleride aç gözlülük yapmayacak değermiydi biri mezara biri ceza evine kimin haklı olduğu çokta önemli değil artık bu saaten sonra
    Cevapla
  • patriot 7 ay önce Şikayet Et
    boyle giderse kimse evini kiraya vermeyecek, boylece kiralar katlanarak artacak, iki taraf dusunulmedigi surece cozum olamaz..
    Cevapla
  • patriot 7 ay önce Şikayet Et
    tek bir cozumu var, kiraci ile mal sahibi arasinda yapilacak kiralama anlasmasi noterde tasdik edilecek ve bitecek, kac yil oturacak, hangi kira bedeliyle oturacak, hersey yazilacak, tam resmi gosterilecek, devlette kazanacak, herkes rahat edecek. simdiki haliyle kiraci malin sahibi gibi, devlet arkasinda, duruyor..
    Cevapla
  • hasan 7 ay önce Şikayet Et
    kardeş boş konuşma bence hem evin değerinden hemde kiradan kazanacan ne güzel dünya evin değeri 1di 5 oldu kira 1di oda 5 oldu güzel dimi böyle
    Cevapla
  • cengiz 7 ay önce Şikayet Et
    kim bilir kaç lira zam istedi herkes yüzde 25 i uygulasa sorun kalmazdı zaten... şimdi paraları diğer tarafta harcarsın usta..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu