Depremzedeleri dolandıran vicdansızlara operasyon!

Mersin'de, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini terk eden depremzedeleri kiralık ev vaadiyle kandırıp, kapora alarak dolandıran 13 şüphelinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi.

Depremzedeleri dolandıran vicdansızlara operasyon!
Depremzedeleri dolandıran vicdansızlara operasyon!
GİRİŞ 15.09.2023 08:24 GÜNCELLEME 15.09.2023 08:24

Özel harekat timlerinin de katıldığı, 150 polisin görev aldığı dronlu operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.



İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, depremzedeleri hedef alan dolandırıcılık olayları nedeniyle harekete geçti. Gelen şikayetler doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini terk etmek zorunda kalan depremzedeleri, internet siteleri üzerinden sahte kiralık daire ilanları verip, kapora alarak dolandıran 13 kişi tespit edildi. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından ekipler, operasyon için harekete geçti.

Özel harekat timlerinin de katıldığı, 150 polisin görev aldığı operasyona, dron ile havadan destek verildi. Demir kapıları koçbaşlarıyla kırılarak girilen evlerde arama yapan polis, hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"