Evi ateşe veren kadınla 3 yaşındaki kızı yaralandı

Bolu'da, eşi ve kayınvalidesiyle tartışıp, sinir krizi geçiren K.Ş.(24) isimli kadın, kendisi ve kızı B.E.Ş.’nin (3) içinde bulunduğu evi benzin döküp ateşe verdi. Yangında anneyle kızı hafif şekilde yaralandı.

Evi ateşe veren kadınla 3 yaşındaki kızı yaralandı
Evi ateşe veren kadınla 3 yaşındaki kızı yaralandı
GİRİŞ 15.09.2023 15:44 GÜNCELLEME 15.09.2023 15:44

Bolu'da, eşi ve kayınvalidesiyle tartışıp, sinir krizi geçiren K.Ş.(24) isimli kadın, kendisi ve kızı B.E.Ş.’nin (3) içinde bulunduğu evi benzin döküp ateşe verdi. Çevredekiler tarafından alevlerin arasından kurtarılan anne ile kızı, hafif yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.



Yangın, saat 13.30 sıralarında Köroğlu Mahallesi Karga Tepesi Sokak’ta 2 katlı evin üst katında meydana geldi. İddiaya göre, K.Ş. isimli kadın, evde eşi A.Ş. ve kayınvalidesiyle tartıştı. Tartışma sonrası sinir krizi geçiren kadın, kızı B.E.Ş. ile yalnız kaldığı sırada eve benzin döküp ateşe verdi. Kısa sürede alevler tüm evi sardı. Evden alevlerin yükseldiğini fark eden çevredekiler, kadın ve kızını kurtarıp, İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Anne ve kıızı hastanede tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi