Katili Damla’yı, 47 bıçak darbesiyle öldürmüş!

Konya'da vahşice katledilen 25 yaşındaki Damla Dakım'ın katil zanlısı Neşet Güneş tutuklandı. Cezaevinden izinli çıkarak cinayeti işleyen caninin genç kadını 47 bıçak darbesiyle öldürdüğü belirlendi

GİRİŞ 17.09.2023 08:03 GÜNCELLEME 17.09.2023 09:31
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Olay, perşembe saat 22.00 sıralarında, Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Neşeli Sokak'ta meydana geldi. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıldır hükümlü olduğu cezaevinden pazartesi günü izinli çıkan Neşet Güneş, dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım ile telefondaki mesaj nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle mutfaktan aldığı bıçakla saldırdığı Damla Dakım'ı göğsünden, boynundan ve sırtından yaralayan Neşet Güneş ardından kaçtı. Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine komşuları polise haber verdi.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Damla Dakım, kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi’ndeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Damla Dakım'ın cenazesi, dün aynı mahallede Atabey Mezarlığı'na defnedildi.



TUTUKLANDI

Olayın ardından çalışma başlatan polis, Neşet Güneş'i saklandığı evde yakaladı. Emniyetteki ifadesinde Damla Dakım'ın başkasıyla mesajlaşmalarını gördüğü, kendisini aldattığı için öldürdüğünü öne süren Güneş, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Damla Dakım’ın otopsisinde boyun, sırt ve göğsünde toplam 47 bıçak darbesi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Damla Dakım'ın daha önce de şiddet gördüğü için Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne gidip şikayetçi olduğu belirlendi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Evlad-ı fatihan 7 ay önce Şikayet Et
    ah damla katille ne isin var senin, bir katili devlet nasil izinle disari gönderir memleket normal deyil
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    iKızlar gerçekten dövmeli,belalı nerde bir kırık varsa onlara yöneliyor.Galiba böylelerinin yanında kendilerini başkasına karşı güvende görüyorlar,kimse zarar veremez diye,ama kendisini unutuyorlar esas ölüm ordan geliyor.
    Cevapla
  • adalet istiyoruz 7 ay önce Şikayet Et
    Bunu salıverenlere vebali olsun. Tipine bak herifin. Akıllanmaz bir daha çıkartırlar.
    Cevapla
  • mütefekkir 7 ay önce Şikayet Et
    Cezaevinden izinli çıkma nedir ya. Otel mi burası.
    Cevapla
  • Sakih TT 7 ay önce Şikayet Et
    Ceza evinden izinli çıkmak ta nedir arkadaş otel mi burası hapis se hapis yatacak bedelini ödeyecek cezasını çekecek kim saldı ise o da bu cani kadar suçun ortağıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu