Ankara’da skandal: EGO otobüsü, durakta lise öğrencisinin ayağını ezdi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir EGO otobüsünün, lise çıkışı durakta otobüs bekleyen bir kız öğrencinin ayağını ezdiği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otobüs şoförünün gözaltına alındığı öğrenildi.

GİRİŞ 02.10.2023 20:04 GÜNCELLEME 02.10.2023 23:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında Yeni Bağlıca Mahallesi, 1136’ncı sokakta meydana geldi. İddiaya göre Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrenciler, okul çıkış saatinde EGO durağında otobüs beklemeye başladı. İddiaya göre 546 numaralı EGO otobüsünü süren şoför, durağa yaklaştığı esnada bir öğrencinin ayağını ezdi. Öğrencilerin ihbarı ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri olay yerinde öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı.

"BİR ÖĞRENCİ YERDEYDİ, AYAĞI EZİLMİŞTİ"

Kazayı gören inşaat işçisi Cengiz Işık "Dışarıya çıktığımda bir ses duydum. Öğrenciler çıkmıştı, baya kalabalıktı. Aracın bir iki defa hareket ettiğini gördüm. Oraya gittim. Bir öğrenci yerdeydi ayağı ezilmişti. Ben aracın hareket ettiğini ve çocukları ittiğini gördüm. Sonrasında olay yerine jandarma geldi, olayı anlattık. Ambulans geldi kıza ilk müdahaleyi yaptı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otobüs şoförünün ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    mansur yavaş ın ankarası ,tasarruf için otobüs sayılarını azalttılar durum bu
    Cevapla
  • hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Lise öğrencisi ayağını kollasın...
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Ankara'da otobüslerin hali rezalet. Tıka Basa dolu. Çocuklar binemiyor, Benim çocuğum abonmanı olmasına rağmen çoğu zaman dolmuş kullanmak zorunda kalıyor. O "Her şey çok güzel olacak" yalanına inananların cezasını bütün millet çekiyor. Ahirette ellerim yakalarında.
    Cevapla
  • Mutlu 7 ay önce Şikayet Et
    Sistem mükemmel kurulmuş. İş kırmızı ışıkla başlıyor. Hem yayaya hem arabaya kırmızı yanıyor. Yaya bakıyor araba yok, hadi kırmızıda geç. Bir iki yüz derken kendisi Turkiye buyuktur diyor ancak bilinçaltında fırsatını bulursam kuralları ciğnerim diyor
    Cevapla
  • Ihtiyar 7 ay önce Şikayet Et
    Esimle birlikte ankara pursaklardan otobuse binip kizilaya dogru giderken. 25 30lu yaslardaki sofor otobus kullanirken bicok telefon gorusmesi, genc bayanlara asilmasi ve etraftan gecen bayanlara korna calmasi hic hos degildi. Hanimla sag on giristen kalkip en arkaya oturmamiza ragmen devam etti. Denetleme olmali!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'
Kâbe'nin içinden son görüntüler paylaşıldı