Kadıköy'de akılalmaz olay: 2 gün boyunca çöp konteynerinde kaldı

Kadıköy'de sağanak yağıştan korunmak için çöp konteynerine giren kişi, 2 gündür dışarı çıkmadı. Belediye ekipleri vinçle kaldırdığı konteynerin kapaklarını açınca, içine giren kişi çöplerle birlikte yere düştü.

Kadıköy'de akılalmaz olay: 2 gün boyunca çöp konteynerinde kaldı
Kadıköy'de akılalmaz olay: 2 gün boyunca çöp konteynerinde kaldı
GİRİŞ 04.11.2023 13:18 GÜNCELLEME 04.11.2023 13:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen kişi 2 Kasım Perşembe günü sağanak yağıştan korunmak için çöp konteynerinin içine girdi. Dün temizlik görevlileri konteynerde birinin olduğunu gördü. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar ve polis ekipleri uzun süre konteynerdeki kişinin dışarı çıkması için uğraş verdi. Çöpteki kişi ikna olmayınca belediye ekiplerine haber verildi. 

ÇÖPLERLE BİRLİKTE YERE DÜŞTÜ

Belediye ekipleri, çöp dolu konteyneri vinçle kaldırdı.  Konteynerin alt kapaklarının yavaşça açılmasıyla çöplerle birlikte içindeki kişi yere düştü. Çöpten çıkan kişi ambulansla hastaneye götürüldü. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

"ÜŞÜYORDU"

Esnaf Seda Tekkanat "Dün biz geldiğimizde burada temizlik yapan arkadaş içeride birinin olduğunu söyledi. Biz de ekiplere haber verdik. Geldiler çıkarmaya çalıştılar. Fakat ısrarla çıkmak istemedi. Sonrasında zabıtalarla çöp arabası geldi.  Çıkmadığı için mecburen üstten kaldırıp alttan çıkarmak zorunda kaldılar. Muhtemelen akli dengesi yerinde değildi. Yağmurdan dolayı girdiğini söylüyorlar. Şiddetli bir yağmur varmış. Çıktığında zaten ıslaktı. Ambulans geldi. Hırka verdik üzerine üşüyordu, titriyordu. Ayağı da şişmişti. Sonrasında ambulans götürdü" dedi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Hakan 5 ay önce Şikayet Et
    insanligimiz cöp olmadan düsenin elini tutmamiz gerek Allah rizasi icin
    Cevapla
  • emre 5 ay önce Şikayet Et
    ah dünya ah sen ne keder veren bir yersin alemsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama