İzmir'de zehir tacirlerine baskın

İzmir’in Menemen ilçesinde uyuşturucu imalatlanesine dönüştürülen bir eve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu yapımında kullanılan materyaller ele geçilirken, 1 şüpheli tutuklandı.

İzmir'de zehir tacirlerine baskın
İzmir'de zehir tacirlerine baskın
GİRİŞ 21.11.2023 21:42 GÜNCELLEME 21.11.2023 21:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir Emniyet Müdürlüğü Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, 9 Eylül Mahallesinde bulunan bir evde uyuşturucu imalatı yapıldığını tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda; saksılar içerisinde üretilen 12 esrar bitkisi ile bu bitkiyi yetiştirmek için kullanılan ısı ve ışık sistemi, 1435 uyuşturucu hap, satışa hazır biçimde toplam 359 gram esrar, hassas terazi, çeşitli telefon numaralarının bulunduğu defter, 1 tabanca ve bu tabancaya ait 13 fişek, 3 trafo, 5 özel yapım ampul, kablo sistemi, güneş ışığını engelleyici özel perde, 5 mekanik zaman saati ile aynalı reflektör ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan R.L, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan hava ve çevre kirliliğini ortadan kaldıracak olan şey, tem bir oksijen üretim jeneratörü gibi oksijen üreten kenevirdir. Her ülkede her iklimde her toprakta çok hızlı bir şekilde yetişebilen insan sağlığına katkılarıyla ilaç sanayine darbe vuracak bir bitkidir. Petrol ve ilaç sanayini elinde tutan bir kaç Yahudi şirketin emriyle yasaklanmıştır.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Sigara içinde insan sağlığına zararlı dört bin çeşit kimyasal madde olmasına rağmen yasaklanmıyor, tütün ekimi serbest bırakılıyor ama kenevire gelince uyuşturucu yapılabilir diye üretimi yasaklanıyor. Burada çok büyük bir çelişki var. Kenevirin en büyük suçu petrol ve enerji tekelini ortadan kaldırıyor olmasıdır. Petrolden elde edilen her şey Kenevirden de elde edilebiliyor.
    Cevapla
  • ErenDerdiçok 5 ay önce Şikayet Et
    Bazen düşünüyorum şu zekayı başka yaşamın alanlarında kullansalar bilim tıp insanlık namına yararlı olacağı kesin.Düşünürkende üzülüyoruz amansız mücadelede tüm birimlere başarılar diliyorum teşekkürediyorum saygılarımı sunuyorum.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 ay önce Şikayet Et
    üçbeş kuruş uğruna bindikleri dalı kesmeye cüret edebiliyorlar!bunları sallandırmadıkça size rahat yok! efendiler adam olun adam...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!