Yüzünden yaralı halde bulunan genç, hastanede öldü

Aydın'da, yüzünden yaralı halde yerde yatarken bulunan Yusuf Aksoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Darp edildiği değerlendirilen Aksoy'un ölümüne ilişkin soruştur başlatıldı

Yüzünden yaralı halde bulunan genç, hastanede öldü
Yüzünden yaralı halde bulunan genç, hastanede öldü
GİRİŞ 05.12.2023 13:01 GÜNCELLEME 05.12.2023 13:01

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Ege Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda, dün saat 02.00 sıralarında yerde bir kişinin yaralı olarak yattığını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralının üzerinden çıkan kimlikten isminin Yusuf Aksoy (30) olduğu belirlendi.

YÜZÜNDE YARA VE KIZARIKLIKLAR

Durumu ağır olan Aksoy, ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüzünde yara ve kızarıklıklar bulunan Aksoy, burada doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Darp edilerek yaralanma sonucu hayatını kaybettiği üzerinde durulan Aksoy'un, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!