Milli İrade Platformundan teşekkür mesajı

Milli İrade Platformu, İstanbul'da, 308 STK'nin katılımıyla dün sabah düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" etkinliğine katılanlara yönelik teşekkür mesajı yayımladı.

Milli İrade Platformundan teşekkür mesajı
Milli İrade Platformundan teşekkür mesajı
GİRİŞ 02.01.2024 19:52 GÜNCELLEME 02.01.2024 19:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Platformun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yaptıkları çağrıya, sadece İstanbul'dan değil, Türkiye ve dünyanın farklı noktalarından kadın-erkek, genç-yaşlı demeden yüz binlerce insanın sabahın erken saatlerinde Galata Köprüsü'ne akın ettiği belirtildi.

Milli İrade Platformunun, bu toprakları vatan yapan şehitlerin emanetine sahip çıkmaya, teröre ve teröristlere karşı verilen mücadeleye destek olmaya devam edeceği vurgulanan açıklamada, "İsrail'in gerçekleştirdiği zulmü dünyaya duyurmak ve Filistin'de kadın çocuk demeden katlettiği masumların hesabını sormak adına verilen mücadeleye, 'daha adil bir dünya için' tarafımızı belli ederek, 'zalimin değil mazlumun yanında olmaya' devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, şehitlere sıkılan kurşunu temin eden elle, Gazze'ye atılan bombaları temin eden elin aynı olduğuna dikkat çekilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu bilinçle Galata Köprüsü'nden yükselen sesin kimleri rahatsız ettiğinin de farkındayız. Bu vesileyle çağrımıza yanıt vererek Galata Köprüsü'ne akın eden yüz binlerce vatandaşımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, yürüyüşümüze ilgi gösteren basın mensuplarımıza, fiziken yanımızda bulunmasalar da duaları ve kalpleriyle bizlere destek olan milyonlarca vatandaşımıza teşekkür ediyoruz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • muhasebeci 4 ay önce Şikayet Et
    Şahsen veya dua ile katılanlardan emeği geçenlerden Allah razı olsun,
    Cevapla
  • Nasilll 4 ay önce Şikayet Et
    Oradaydım çok şükür
    Cevapla
  • muhammet beyazal 4 ay önce Şikayet Et
    iyi bir başlangıçtı. inşallah devamı gelir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"