Önce Antalya şimdi KKTC sahilleri! İnsan cesetleri kıyılara vurdu

Antalya’nın ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sahillerine de çok sayıda ceset vurdu. KKTC kıyılarında bir ay içinde 2'si kadın 3 kişinin cansız bedeni bulundu.

Önce Antalya şimdi KKTC sahilleri! İnsan cesetleri kıyılara vurdu
Önce Antalya şimdi KKTC sahilleri! İnsan cesetleri kıyılara vurdu
GİRİŞ 24.01.2024 22:51 GÜNCELLEME 24.01.2024 22:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

KKTC sahillerinde 8, 14 ve 22 Ocak tarihlerinde 3 kişinin cansız bedeni bulundu. İlk ceset, 8 Ocak’ta yerel saatle 13.15 sıralarında Bafra Oteller Bölgesinde kayalıklar üzerinde bulunurken, çürümeye başlamış olan cansız bedenin bir kadına ait olduğu belirtildi.

İkinci ceset, ise 14 Ocak’ta Dipkarpaz’da bulundu. KKTC Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, yerel saatle 09.30 sıralarında Dipkarpaz’daki Piknik Burnu Mevkiinde kayalıklar üzerinde bulunan cesedin bir erkeğe ait olduğu ifade edildi.

CESETLERİN TEŞHİSİ HENÜZ YAPILAMADI

Üçüncü ceset, 22 Ocak’ta Dipkarpaz’ın Şelonez bölgesi olarak bilinen Güney Sahil şeridinde bulundu. Polis, cesedin bir kadına ait olduğunu belirtti. Cansız bedenlerin kimlik teşhisi henüz yapılamazken, soruşturma devam ediyor.

Cansız bedenlerin Avrupa Birliği (AB) ya da GKRY tarafından gitmek üzere Akdeniz’e açılan düzensiz göçmenlere ait olduğu düşünülüyor.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Das 3 ay önce Şikayet Et
    Yunanistan la avrupanin frontex seri katilleri tarafindan botlari batirilip denizde bogulmaya birakilmis insan cesetleri uydudan neden bakilmiyor bu cesetleri kim öldürdü vahsi bati nin isine gelmiyor cünkü katil kendileri
    Cevapla
  • muro 3 ay önce Şikayet Et
    bereketli topraklar nere el atsan ølur cikiyor yada kemik artik belki israil atiyor katliam sonrasi
    Cevapla
  • Kudüs-2025* 3 ay önce Şikayet Et
    siyonist israil ve rumlar Abd ve Avrupaya organ kacakcılıgi yapmasınlar cesetleride çürütmüşler delil bırakmamak için herhal
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri