DEM'in Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, teröristlere selam çaktı!

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, partisinin aday tanıtım toplantısında öldürülen kadın teröristlere selam gönderdi. Oruç, "Sakinelere, Hevrin Haleflere binlerce kez selam olsun" dedi.

DEM'in Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, teröristlere selam çaktı!
DEM'in Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, teröristlere selam çaktı!
GİRİŞ 29.01.2024 16:38 GÜNCELLEME 29.01.2024 16:39
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

CHP, PKK'nın siyasi kolu DEM ile yerelde ittifak için safları sıkı tutuyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun izinden giderek PKK partisi DEM ile yakın temas halinde olmaktan geri durmuyor.

İttifak görüşmeleri sürerken DEM Parti bir taraftan da adaylarını açıklıyor.

KADIN ADAYLARINI TANITTILAR

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) bugün Diyarbakır'da düzenlediği toplantıyla partinin kadın adaylarını tanıttı.

Bir otelde düzenlenen törene DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, DEM Parti kadın milletvekilleri ve kadın adaylar ile partililer katıldı.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERE SELAM YOLLADI

Toplantıda konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları skandala imza attı.

Terörün arka bahçesi konumunda yer alan DEM Parti bir kez daha terörün arkasına sığındı.

Tülay Hatimoğulları Oruç yaptığı konuşmada öldürülen kadın teröristlere selam çaktı.

Oruç, "Sakinelere, Hevrin Haleflere binlerce kez selam olsun" ifadelerini kullandı.

DEM Partili Tülay Hatimoğulları Oruç tepki çeken konuşmasında şunları söyledi;

Dünyanın dört bir yanında 'biat etmiyoruz, itaat etmiyoruz, mücadele ediyoruz' diyen bütün kadınlara selam olsun. Selam olsun Clara Zetkinlere, Rosa Luxemburglara, Behice Boranlara, Şirin Tekelilere, Sakinelere, Sevelere, Hevrin Heleflere. Binlerce kez selam olsun onlara. Buradan onlara sözümüz olsun ki 31 Mart seçimlerinde başta kadın eş başkan adayları olmak üzere belediyeleri tek tek kazanarak, kayyımları tek tek göndererek, kayyımcı zihniyetle tek tek hesaplaşarak, demokratik ekolojik bir belediyecilik anlayışı ile kadın özgürlükçü bir yerel yönetim anlayışıyla yerelden demokrasiyi güçlendirmeye söz veriyoruz.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Ertuğrul 2 ay önce Şikayet Et
    Meclistekiler kör sağır olmuşlar. Savcı hakimler ahraz. AYM denen kurum ise malum. Artık dayanacak halimiz kalmadı. Ateisti gayri muslimi dinime kufreder saldırır vatanıma toprağıma bayrağıma kufreder saldırı ifade özgürlüğü olur. bu adı itlere dayanamayıp kötü söz soyleyen en ağır ceza alır. Bu mahkemeler hangi ülkenin mahkemesi
    Cevapla
  • deli naciye 3 ay önce Şikayet Et
    yeni figen. akıbeti de aynı olacak.
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 3 ay önce Şikayet Et
    Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla 1. Kıyamet gününe yemin ederim. 2. (Kusurlarından dolayı kendini) kınayan nefse de yemin ederim (ki diriltilip hesaba çekileceksiniz). 3. İnsan, kendisinin kemiklerini bir araya getiremeyeceğimizi mi sanır? 4. Evet bizim, onun parmak uçlarını bile düzenlemeye gücümüz yeter.(1)
    Cevapla
  • objektif kalem 3 ay önce Şikayet Et
    Bunları bu ülkede tutana bunları mecliste tutanlara yazıklar olsun yazıklar olsun
    Cevapla
  • BÜYÜK KARTAL 3 ay önce Şikayet Et
    Madem ki teröristlere selam veriyor gereğini yapsanıza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler