AA Genel Müdürü Karagöz, Filistinli bakana 'Kanıt' kitabını takdim etti

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, AA'nın, Gazze'de işlenen insanlık suçlarını belge niteliğindeki fotoğraflarla gözler önüne serdiği ''Kanıt'' kitabını, Filistin Enformasyon Bakanı Nabil Abu Rudeineh'e takdim etti.

GİRİŞ 25.02.2024 11:55 GÜNCELLEME 25.02.2024 13:23

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Enformasyon Bakanları Olağanüstü Toplantısı sona erdi.

Toplantıya 43 ülkeden 20 bakan ile aralarında AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz'ün de bulunduğu iletişim ve medya kuruluşlarının başkan ve üst yöneticilerinden oluşan yaklaşık 200 üst düzey temsilci katıldı.

Serdar Karagöz, toplantı öncesinde Anadolu Ajansının, İsrail'in Gazze'de işlediği insanlık suçlarını belge niteliğindeki fotoğraflarla gözler önüne serdiği ''Kanıt'' kitabıyla yer aldığı standı ziyaret etti.

AA Genel Müdürü Karagöz, toplantının ardından Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a gönderilmek üzere imzalı ''Kanıt'' kitabını, Filistin Enformasyon Bakanı Nabil Abu Rudeineh'e takdim etti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!